Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub anmeldelse

Yves Saint Laurent Parisienne Eau De Parfum Anmeldelse

(For English, click here)

For mig, er det her duften af Frankrig. Jeg købte denne skønhed, da jeg var i Frankrig sidste forår, og nu forbinder jeg duften med den Franske atmosfære. Der må da også være noget om snakken, når den nu hedder Parisienne. Det her er en af de eneste parfumer i min samling, som jeg har betalt fuld pris for, og jeg ville gøre det igen.

Yves Saint Laurent Parisienne Eau De Parfum, er købt i et eller andet center i Paris, for omkring 350 kr. for 30 ml. 

“This fragrance YSL appeared on the market in 2009, romantically named Parisienne, which implicates its Paris fragrance antecedents, as well as its edited bottle design. Besides the official notes of Damascus rose, violet, peony, cranberry, patchouli, vetiver, musk and sandalwood, it also contains urban and bold aromas of vinyl and lacquer, reminding us of the special scent of a cosmetic bag, make – up and high-heels on the hot city asphalt.” – ifølge Fragrantica.

Når jeg dufter til denne parfume, forestiller jeg mig, at jeg igen står i parken foran Eiffeltårnet. Solen skinner, og jeg kan dufte blomsterne og træerne omkring i parken,dog mest roser. Jeg går hen imod Eiffeltårnet, imens en masse fremmede mennesker går den modsatte vej, jeg opfanger deres dufte, og de dufter alle forskelligt. Det dufter som om der er en butik i nærheden, måske sælger den macaroons med bær smag? Sikkert hindbær. Imens alt dette sker, kan jeg hele tiden dufte den varme asfalt under mig.

Kort men godt: Jeg kan dufte roser, bær, noget cremet og sødt, og en smule asfalt. jeg er vild med denne duft! den er så speciel, men alligevel original. Den bliver på min hud, i omkring 6 timer, før jeg bliver nødt til at spraye igen. Det her er en keeper!

CIMG0001

I får lige den officielle reklame med på vejen.

Har du prøvet denne parfume?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub anmeldelse