Dagens 9 Anmeldelser - Dagbog

Yves Rocher Volume Elixir Mascara 01 Noir

Køb den HER

Yves Rocher Volume Elixir Mascara i farven 01 Noir, koster 139 kr. for 9 ml. på Yves-Rocher.dk

20160109_154952-1

Jeg syntes det her er en fantastisk mascara! Den giver både længde og volumen, hvilket er de to ting jeg leder efter i en mascara. Den er rigtig sort, ikke gråsort som mange andre mascaraer er, desværre falder der lidt ned under øjnene i løbet af dagen, men hvilke mascaraer gør ikke det? Børsten er lavet sådan, at den nemt kan komme rundt omkring hele øjet, men selve børsten er lidt hård, og jeg ville nødigt have den i øjet. Krøllen holder hele dagen, og mascaraen er let at fjerne igen enten med en olie basseret makeupfjerner (fx. Yves Rochers egen makeupfjerner) eller Garnier Micellar Cleasing Water (se anmeldelsen HER). På nedstående billede har jeg ét lag mascara på, og jeg har endnu formået ikke at ramme øjenlåget eller under øjnene med børsten endnu. Duften er, hvad siger man, meget naturlig… Den dufter ikke fantastisk, for en duft fanatiker som mig. Jeg er vild med denne mascara, og har enda givet et par som julegaver til veninder, de blev også glade for dem.

Nu kan du få uimodståelig volumen og intensiv næring i én og samme mascara takket være peptider fra hibiscus, som styrker og reparerer vipperne (test in vitro). Den cremede formel giver god fylde, uden at tynge ned, og et resultat, der holder hele dagen. Børsten er udrustet med dobbelte fibre for en perfekt påføring; de bløde fibre giver volumen uden sammenklistring, mens de fastere fibre giver definition og længde. Den koniske form gør det desuden let at komme til i øjenkrogen og på de nederste vipper. – Yves-rocher.dk

Med mascara

Med mascara

Med concealer og uden mascara

Med concealer og uden mascara

Denne mascara er i hvert fald AnnaRose approved! 😉

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens 9 Anmeldelser - Dagbog