Dagens fangst (Shopping i Odense) Normal Og Lidl.

Yves Rocher Vitaminized/Soothing Mist Anmeldelse.

Jeg elsker tanken om en virkelig forfriskende mist. Den kølende fornemmelse det giver, samt de vitaminer som din krop suger til sig. En mist passer perfekt til en varm sommerdag som idag, hvor hudden godt kunne trænge til noget fugt, og noget nedkølende, fyldt med vitaminer.

20160113_104604-1

Yves Rocher Soothing Mist

Yves Rocher Soothing Mist

Køb den HER

Yves Rocher Sensitive Végétal Soothing Mist til 59 kr. for 100 ml. på Yves Rochers Hjemmeside. Konsistensen: er vand, det virker ikke som det har en farve i flasken, men måske en anelse brunligt. Duften er en smule syntetisk, samt hvad jeg ville kalde “grønt”, men det er ikke noget man lægger mærket til, medmindre man gør ligesom jeg, og virkelig prøver på at opfange en duft, så kan man næsten altid finde en. Resultatet er en fugtig, nedkølet hud. Der står på flasken at den indeholder noget der hedder “Sigesbeckia Leaf”, en eller anden slags blade, og så er den god til sensitiv hud. Jeg er vild med den, og den er ikke så dyr.

“En skøn, frisk ansigtsspray, som du kan bruge i løbet af dagen for at opfriske og berolige huden uden at ødelægge makeuppen. Er desuden perfekt som det sidste trin i dine daglige renserutiner. Giver en følelse af ro og velbehag og forbereder huden til efterfølgende cremer.” – Udsagn fra Yves Rochers Hjemmeside.

Yves Rocher Vitaminized Mist

Yves Rocher Vitaminized Mist

Køb den HER

Yves Rocher Vitaminized Mist til 35 kr. for 50 ml. på Yves Rochers Hjemmeside. Konsistensen: er igen, vand. Duften er rød grapefrugt. Resultatet er ligesom den anden, en fugtet hud, hvor man får et vitamin indskud. Der er ikke æteriske olier, parabener og alkohol i denne mist.

“Giv huden et opfriskende, stimulerende vitaminkick på et øjeblik med denne skønne ansigtsspray beriget med sød, syrlig rosa grapefrugt. Perfekt til dig, som sidder meget foran computeren. Sprayen har også en fikserende effekt på makeup. Brug den, så ofte du vil, uden at skylle af.” – Udsagn fra Yves Rochers Hjemmeside.

Bruger du en forfriskende ansigts mist om sommeren?

(Se min anmeldelse af MAC Fix+ her)

AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens fangst (Shopping i Odense) Normal Og Lidl.