Rimmel BB Cream 9-in-1 100 Light

Yves Rocher Tanning Set Tilbud (få produkter for 200 kr. til en værdi af 475 kr.)

Køb sættet HER

Yves Rocher har været så elskværdige at sende mig deres Tanning Set, så jeg kan dele min oplevelse (og det fantastiske tilbud) med jer.

I øjeblikket kører Yves Rocher med en “frisk-solbrun-hud-på-et-øjeblik” kampagne, hvor man betaler 200 kr. og modtager 5 produkter, til en værdi af 475 kr. der skal hjælpe din hud til en lækker brun farve. Der er selvfølgelig fri fragt.

Når man køber sættet, modtager man:

1 Botanical Scrub (kropspeeling) til en værdi af 99 kr. for 150 ml. (kan købes separat HER) Det her er nok det mest velduftende peeling produkt jeg har prøvet, hvis man har en sød tand er det svært ikke at have lyst til at smage på denne herlige, tropiske og abrikos duftende masse. Sæben er fyldt med 100% botaniske abrikos kerne pulver, der giver en grundig men ikke hård peeling. 92% af ingredienserne er af naturlig oprindelse, og så er den fri for parabener. Dette produkt giver kroppen en luksus oplevelse i badeværelset.

1 Beautifying Mist Tan Activator til en værdi af 89 kr. for 100 ml. (kan købes seperat HER) Beskrivelsen på Yves Rochers egen hjemmeside beskriver produktet så godt, at jeg vil citere direkte fra kilden “En frisk, forberedende spray, som bruges i nogle uger før soleksponering for at forberede huden og give en smukkere, mere holdbar solbrun farve. Perfekt at bruge før solferien! Indeholder over 93 % ingredienser af naturlig oprindelse. Beskytter ikke mod solens stråler.” Det skal lige siges at den dufter fantastisk! Hvis du ved hvordan Yves Rochers Lagoon Hair and Body Wash dufter, så har dette produkt den  samme tropiske følelse, og man kan fornemme den afslappende duft af kokosnød i hele rummet efter brug. “Sea Holly har en unik evne til at tilpasse sig solens stråler. Vores solserie Solaire Peau Parfaite udnytter kraften i Sea Holly-ekstrakten fuldt ud for at beskytte din hud og samtidig give den en gyldenbrun farve. Produkterne i serien har konsistenser, der er lette at påføre, og behageligt duftende formler, som giver mere end blot beskyttelse – de dækker hudens vigtigste behov før, under og efter soleksponering. Før: Forbereder huden og gør, at den bliver hurtigere brun. Under: Giver en effektiv beskyttelse og en smukkere solbrun farve. Efter: Reparerer og fremhæver hudens gyldne hudtone. Resultat: En velbeskyttet hud, som er blød og glat og har en jævn gyldenbrun lød.” jeg vil dog vove at påstå, at dette produkt ikke kan erstatte en fugtgivende creme, specielt ikke hvis man har en meget tør hud. 

1 Autobronzant Self-Tanner Express Body Mist til en værdi af 119 kr. for 150 ml. (kan købes seperat HER) Jeg har endnu ikke prøvet dette produkt, men jeg ser ikke andet end positiv feedback på nettet, så jeg ser frem til at prøve den, og jeg vil selvfølgelig give lyd fra mig når det er gjort. Anvisningen fortæller at man skal vaske hænderne grundigt efter brug, og undgå kontakt med lagner osv. op til 3 timer efter applikationen. Den dufter rigtigt godt, og de reklamerer med at den indeholder blomsten gardenia, så det skal nok blive godt.

Og med i købet får man:

1 Apricot Fruity Scrub (til ansigtet) til en værdi af 80 kr. for 50 ml. (kan købes seperat HER) Ligesom Botanical Scrub, indeholder denne ansigtsscrub abrikoskerne pulver . Den er ikke hår mod huden, men det er heller ikke den mildeste ansigts peeling jeg har brugt, men den er ret lækker og den gør som den skal. Den har ikke den samme sukker søde duft som Botanical Scrub, men en lidt mere frugt agtig duft.

1 Autobronzant Self-Tanner Lift Care (til ansigtet) til en værdi af 109 kr. for 50 ml. (kan købes seperat HER) Ligesom Express Body Misten, har jeg endnu ikke prøvet denne self-tanner, Men ifølge anmeldelserne på nettet ser produktet lovevende ud. “En behagelig brun-uden-sol-creme, som giver ansigtet en fin gylden farve og samtidigt udglatter huden. Effekten ses øjeblikkeligt. Cremen indeholder fugtgivende gardeniablomst, som giver huden et smukt skær og en naturlig solbrun farve.” og “Påføres hver dag til den ønskede effekt er opnået, men højst 4 dage i træk, derefter hver tredje dag for at bevare den solbrune farve”

Dette eksklusive tilbud kan ikke findes på YvesRocher.dk, men du kan følge dette link og få det tilsendt for kun 200 kr. (køb sættet HER)

AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel BB Cream 9-in-1 100 Light