Yves Rocher udgiver en julekalender!

Yves Rocher So Elixir Purple Eau de Parfum

Køb den HER

Jeg ville aldrig have fundet denne parfume, hvis jeg ikke havde betilt prøver med min ordre på Yves Rochers hjemmeside. Med min ordre, var der nemlig en towelette/prøve (et stykke papir, der er helt vådt af parfume) med denne duft, og selvfølgelig skulle jeg teste den med det samme. Jeg placerede prøven ved siden af min seng, så jeg kunne dufte den mens jeg lavede noget på computeren. Jeg var fanget med det samme. Jeg blev nødt til, hurtigst muligt at købe denne skønhed, og tilfældigvis var der et udsalg igang, hvor man fik et valgfrit produkt gratis med sin ordre! Jeg kunne ikke være mere glad. Jeg gik rundt i et par dage, mens jeg ventede på min pakke, og duftede til parfumen, der stadigvæk hang fast i prøven. Og så kom den endelig. Det var første gang jeg prøvede den på huden, så det var et sats, men den passer perfekt med min kemi, og perfekt her til efteråret.

Yves Rocher So Elixir Purple Eau de Parfum, i 50 ml. og koster 279 kr. (normalpris er 459 kr.) på Yves-rocher.dk

 

En glamourøs parfume, der oser af mystik og kvindelighed. Ultrafeminin nathyacint blandes med maskulin vetiver for en perfekt kombination af femininitet og styrke. I basen ligger den fængslende patchouli, der giver duften dens dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamourøs duft, der ikke efterlader nogen uberørt.Yves Rochers hjemmeside

20160113_102655-1

Når man ser ingredienserne, tænker man både frisk og spicy, men sådan syntes jeg ikke den er. Jeg finder den utrolig saftig! Det undrer mig, at der ingen bær er i denne parfume, da jeg syntes den dufter utrolig meget af modne, utrolig saftige bær, og musk. Det er en vidunderlig parfume, specielt her i de koldere måneder. Og den minder mig utrolig meget om en parfume fra min barndom, Britney Spears Midnight Fantasy. Mens So Elixir Purple,  er mere moden og glamourøs, indeholder den samme mystiske duft, der giver en lyst til at komme tættere på, som den mindre modne, mere søde Midnight fantasy. En smuk parfume, der fungerer super her i det kolde vejr!

20160113_102633-1

 

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher udgiver en julekalender!