The Body Shop Seaweed Sæt Anmeldelse (Dagcreme, Natcreme, Facewash og Toner)

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream + Purity Mask

(For English, click here)

Begge Produkter

Begge Produkter

Yves Rocher, laver nogle gode Hudprodukter, og når man får en gratis gave med i sin bestilling, så kan man aldrig gå galt i byen med Yves Rocher!

Yves Rocher Sebo Végétal Purity Mask

Yves Rocher Sebo Végétal Purity Mask

Køb den HER

Yves Rocher Sebo Végétal Purity Mask, er købt på Yves Rochers hjemmeside til 75 kr. for 75 ml. Konsistensen er tykt hvidt ler. Duften er meget afslappende, jeg ville tro den dufter af en eller anden plante eller blomst, men kan ikke helt beslutte mig. Men den dufter godt. Resultatet er en hurtigttørrende maske, der fjerne alt olien i din hud, jeg har behov for at putte creme på efter brug, ellers føles min hud tør. Jeg føler dog også at den tørrer mine bumser ud, så det er jo positivt.

En rensende ansigtsmaske, som øjeblikkeligt giver en frisk følelse til fedtet og kombineret hud. Masken er beriget med ler, som effektivt absorberer overskydende talg, så huden kan ånde. Skjolddragerrod holder huden i balance og hjælper den med at holde sig mat og fin.” – Citat fra Yves Rochers Hjemmeside.

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream

Køb den HER. (Der er lavet ny indpakning)

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream, er købt på Yves Rochers Hjemmeside til 99 kr. for 50 ml. Konsistensen er en blanding af creme og gele, og farven er mælke hvid. Duften er en smule agurk, og plante agtig, jeg syntes den dufter af spa. Resultatet er en blød, mat og velduftende hud. er virkelig glad for denne creme, og bruger den næsten hver dag. Dens oliefjernende egenskaber, gør at jeg ikke får så mange bumser mens jeg bruger den, men jeg skal stadig duppe mit ansigt af , med en serviet, i løbet af dagen mens jeg bruger den. Er glad for resultatet, og vil købe den igen, når den er brugt op.

En let og behagelig gelécreme, der er beriget med pulver af skjolddragerrod, som har rensende og afbalancerende egenskaber. Cremen giver frisk, langvarig fugt (24 timer), samtidig med at den udglatter ujævnheder, absorberer overskydende talg og trækker porerne sammen. Kan bruges både morgen og aften.” – Citat fra Yves Rochers Hjemmeside.

Jeg vil sammeligne denne kollektion fra Yves Rocher, med Seaweed Kollektionen fra The Body Shop. (se min anmeldelse af The Body Shop Seaweed kollektionen her)

Har du prøvet denne kollektion? eller andre af Yves Rochers produkter?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Body Shop Seaweed Sæt Anmeldelse (Dagcreme, Natcreme, Facewash og Toner)