Rapunzel Of Sweden Simply Tamed Mini Hårbørste

Yves Rocher Nutri-Repair Shampoo+Conditioner

Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo, koster 69 kr. (men er ofte på tilbud til 35 kr.) for 300 ml. på Yves-Rocher.dk

Køb Shampooen HER

20160120_094933-1

En reparerende, dybdeplejende shampoo, som giver intensiv næring og gør håret blødere og sundere.Yves-Rocher.dk

Før Hårvask: Det er ikke så tit man finder en shampoo uden silikone, parabener og colorant, og når man gør så skal det jo testes. Jeg er vant til shampooer der indeholder silikone, og det er jo ikke så godt for håret, så lad os se hvad der sker efter en hår vask med dette par. For tiden vil jeg have olier i mine hårprodukter. Mit hår elsker det, og det giver et sundt hår og en smuk glans, så jeg er da spændt på om denne shampoo kan leve op til min standard indenfor hår produkter.

Efter Hårvask, og næste morgen: Oplevelsen i badet var en anelse bekymrende. Selve oplevelsen med applikationen var fantastisk, man behøver ikke meget produkt til hele håret, duften er utrolig lukseriøs, og shampooen skummer når jeg masserer det mod hovedbunden. Mit problem med dette produkt er, at efter jeg havde vasket det ud, føltes mit hår en anelse tørt og stift- hvilket shampooen påstår at den kan fikse. Efter badet er mit hår stadig tørt og stift, men det er som om det bliver blødere i takt med at håret tørrer. Næste morgen, når jeg reder mit hår er det ret blødt og skinnende, og jeg fik enda en kommentar med på vejen “dit hår ser renere ud end det plejer” jeg tager det som en kompliment til shampooen, men jeg ved ikke helt om jeg syntes om den kompliment jeg vil tage til mig. Jeg er imponeret over denne shampoo, og jeg syntes den holder hvad den lover – og så er den ikke engang tilsat alle de dumme tilsætningsstoffer!

 

Yves Rocher Nutri-Repair Conditioner, koster 69 kr. (men er ofte på tilbud til 35 kr.) for 150 ml. på Yves-Rocher.dk

Køb Conditioneren HER

20160120_095058-1

En ekstra plejende hårbalsam, beriget med mandelolie som giver meget tørt og filtret hår tiltrængt næring.Yves-Rocher.dk

Før Hårvask: Mit hår er generelt ret filtrer og en anelse tørt, men det er altid let at rede ud. Da der er Jojoba olie og mandel olie i denne balsam, forventer jeg et sundt hår, der er nemt at rede ud efter brug. Balsamen indeholder ikke silikone, parabener eller colorant, disse ting har jeg aldrig undværet i en balsam. Jeg glæder mig til at se hvad denne balsam kan bidrage med til mit tørre og filtrede hår.

Efter Hårvask, og næste morgen: Duften er fantastisk! Jeg er vild med den varme duft, som minder utrolig meget om duften af Argan olie, men det er jo Jojoba og mandel olie der er i. Balsamen blødgører håret, i det samme jeg fordeler det i længderne, og jeg lader det sidde i ca. 2 min, før jeg renser balsamen ud. Efter balsamen er renset ud, føles håret lidt tørt. Det føles mere tørt, end når jeg ellers vasker mit hår, men det skyldes nok manglen på silikone og parabener. Efter badet er mit hår stadig tørt, men ligesom ved shampooen, bliver håret blødere i takt med at håret tørrer. Næste morgen, er håret blødt, strålende og nemt at rede ud, nøjagtig hvad jeg forventer af en balsam, tilført olie. Du kan se billeder af resultatet herunder.

… Men først, lidt information om Jojoba Olie.

Jojoba kaldes også for “ørkenens guld”. Yves Rocher har valgt at bruge olie udvundet af frøene fra økologisk dyrket jojoba. Olien er særdeles rig på næring og beskytter mod ydre påvirkninger.Yves-Rocher.dk

Her er billederne af mit hår næste morgen.

20160120_09402020160120_093727-120160120_094633

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapunzel Of Sweden Simply Tamed Mini Hårbørste