Dagens Makeup Rutine + Mini Anmeldelse (Rimmel, Yves Rocher, TheBalm, Dior, L'oréal, W7)

Yves Rocher Elixir 7.9 Luminousity Reactivator (Aka. Glansbooster) Anmeldelse

(For English, click here )

20160113_111030-1

For tiden, er Yves Rocher et af mine yndlings mærker. De planter et træ for hver bestilling man laver på deres side, alle planterne de bruger i deres produkter, stammer fra  La Gacilly i Frankrig, og så er Yves Rocher Frankrigs nummer 1, mest købte mærke. Hvis Yves Rocher er godt nok til Frankrig, så er det godt nok til mig.

Min Yves Rocher Elixir 7.9 Luminosity Reactivator er købt på Yves Rochers egen hjemmeside, normalpris er 399, men den er i øjeblikket på tilbud til 199 kr for 30 ml.

20160113_111313-1-1

Køb den HER

Dette produkt har lige været nomineret til Danish Beauty Award 2015, for årets ansigtsplejeprodukt. 

En rigtig multifunktionel Beautybooster, som reaktiverer hudens energiproduktion og giver en helt fantastisk ny, ungdommelig udstråling og finish. Brug den alene eller oven på din sædvanlige ansigtscreme. Kan blandes med din dagcreme eller foundation for at give en mere subtil glans.” –citat fra Yves Rochers Hjemmeside.

“Efter 1 dag: Huden har fået ny energi og en smuk glød
Efter 1 uge: Hudtonen er mere ensartet og mørke områder er reducerede
Efter 1 måned: Huden er smukkere og stråler af ungdom!” – Citat fra Yves Rochers Hjemmeside.

Nu kan jeg jo ikke fortælle så meget om dens antiage egenskaber, da jeg kun er 19, og ikke vil kunne se forskel, men det at den indeholder 7 planter, og lover dig en glød, se det interesserede mig. Jeg har haft blandet en dråbe i min dagcreme, i 2 uger og jeg vil sige at der er sket en lille, men positiv forskel. Når man kommer det på, så går der lige nogle minutter, men så kan man også se sig selv stråle, som var man forelsket, hvilket er en smuk og naturlig glød. Serumet giver en silkeblød fornemmelse, og er i sig selv godt nok som primer. Jeg døjer med mørke rander under øjnene, fra gud ved hvilken grund. men i løbet af de sidste to uger, er de langsomt blevet formindsket. Hurra! Bumserne ser jeg ingen forskel på med dette produkt, og det gør ikke ens hud mindre mat, men det må man så klare, hvis man vil undgå mørke rander og gløde som solen. Produktet dufter, hvad kan man kalde det, “grønt” så det skal man kunne tåle med dette produkt, da duften hænger ved noget tid efter påførsel, og produktet indeholder en mini mini smule glitter, som hjælper på gløden. Godt produkt, kunne godt finde på at købe det igen.

Har du prøvet nogle af yves Rochers produkter? eller måske Glansboosteren?

Anna Rose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup Rutine + Mini Anmeldelse (Rimmel, Yves Rocher, TheBalm, Dior, L'oréal, W7)