Dagens Rabatkoder!

Yves Rocher Comme Une Evidence L’extrait de Parfum

Yves Rocher Comme Une Evidence L’Extrait de Parfume, er 510 kr. for 30 ml. og kan købes HER

Det her er en speciel en af slagsen. Først og fremmest, er dette “ægte” parfume, i sin reneste form. Den er meget feminin, men på en lidt skov agtigt måde. Jeg siger ikke at den dufter af mos eller noget, men mere træer og blomster, blandet med parfume. Det jeg prøvet at sige her, er at det er en super smuk duft, der minder mig om en kvinde, der nyder solen og alle blomsterne i skoven op en sommerdag, og hun har af en eller anden grund, sine dyreste smykker på. Den har noget vintage over sig, bare kig på flasken og duftpumpen. Er den ikke sød? Super vintage, selv duften er lidt vintage (på den gode måde), selvom den er fra 2008. Bare udseendet på flakonen, gør at det her en parfume, man kun skal tage på til vigtige begivenheder, eller det er hvad jeg foretrækker. Angående begivenheder, så er dette en parfume der ikke vil fornærme nogen, den er stille og rolig, og alle kan være med når den dufter af blomster og træ, ikke?

Bare lige for at opsumere: Yves Rocher Comme Une Evidence L’Extrait de parfum, er ifølge mig, en vintage (agtig) duft, der har den sødeste flakon, og sprayer, igen super nuttet og vintage. Men også super glamourøst, men på en afslappet måde.

20160113_103833-1

Topnoter: Grønt samspil (violblade, hasselbuske, silketræ)
Hjertenoter: Jasmin og noter af vild liljekonval
Basenoter: Patchouli, note af praliné, træagtig akkord, (mos, moskus)

Den tilhørende æske

Den tilhørende æske

Har du prøvet denne parfume?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Rabatkoder!