Yves Rocher Limited Edition Beauty Box

Yves Rocher Candied Orange & Cinnamon Hand Cream

Køb den HER

Yves Rocher Candied Orange & Cinnamon Hand Cream, indeholder 75 ml. og koster 20 kr. på Yves-rocher.dk

Forkæl hænderne med både blødhed og velduft! Denne dejlige håndcreme trænger hurtigt ind i huden og tilfører både fugt og en varm duft af kandiseret appelsin og kanel. Beriget med økologisk kornblomstvand og mandelolie. – Yves Rocher

Det her er den bedst duftende håndcreme jeg nogensinde har haft! Jeg har dog ikke haft så mange, men jeg har dog haft nogle stykker. Jeg har bl.a haft Yves Rochers Beaute des Mains hand cream. (se min anmeldelse HER) Jeg vil vove og påstå, at denne her både dufter bedre, og føles bedre. Den er Limited Edition, så hvis du syntes den lyder interessant, skulle du måske tjekke den ud snarest.

20160113_102050-1

Duften: den dufter, nøjagtig af hvad den siger den dufter af. Kandiseret appelsin med et hint af kanel. I starten dufter den mere syntestisk, men langsomt bliver duften mere ren, og varm. Det er virkelig en dejlig duft, meget julet. Konsistensen: konsistensen er lidt tynd og vandet. Man skal passe på, ellers løber det lidt. Følelsen: Den føles rigtig dejlig på huden, nærmest silkeblødt. I starten er den meget fugtgivende, sådan lidt “jeg sveder i håndfladerne” fugtgivende. Følelsen  går hurtigt over, og efterlader dem silke bløde fugtede. Resultatet: nogle hånd creme lægger sig bare som et tyndt lag uden på huden, uden at gå ind og gøre noget for selve huden. Denne creme er både og. Den går ind og blødgører, men der ligger stadigvæk et tyndt lag uden på huden. Mine hænder er silkebløde i flere timer efter brug, og de går ikke hen og bliver tørre når følelsen forsvinder.  Jeg er super tilfreds med mit køb, og kunne godt finde på at købe nogle stykker, så der kan dufte af jule hele året. Designet er altså heller ikke at at stå for, super julet og gør en i godt humør.

 

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Limited Edition Beauty Box