Yves Rocher Nutri-Repair Shampoo+Conditioner

Yves Rocher Botanical Therapy Exceptional Hårserum

Yves Rocher Botanical Therapy Exceptional Serum, koster 119 kr. (men er ofte på tilbud til 59 kr.) for 30 ml. på Yves-Rocher.dk

Køb den HER

20160120_125941-1

Ren magi til slidt hår! Dette styrkende, reparerende serum beskytter håret mod at knække og øger hårfibrenes modstandskraft. Den lette konsistens trænger hurtigt ind i håret og efterlader det silkeblødt med en smuk glans.

Pump 2-3 gange afhængigt af hårlængden og fordel dråberne i håndfladerne. Påfør derefter produktet i fugtigt eller tørt hår. Fordel serummet helt ud i spidserne. Skal ikke skylles ud.Yves-Rocher.dk

De sidste par dage, har jeg pumpe og pumpet, for at få produktet ud af denne stilrene beholder. Det er ikke kun til mit eget hår jeg har skulle bruge det, men alle omkring mig skulle også lige føle magien ved denne serum! Når jeg er yderst imponeret over et produkt, kan jeg ikke lade være med at være en omvandrende reklame, der deler selv de mindste detaljer med andre, der muligvis kunne få glæde af min viden omkring det specifikke produkt. Dem jeg har fået til at lege forsøgskaniner er blevet positivt overraskede, og nu skal du høre hvorfor.

Denne serum indeholder hibiscus peptider, der er kendt for sine reparerende egenskaber. Jeg bruger 3 pump til mit lange hår, og så fordeler jeg serumet i hele håret. Jeg kommer ofte en ekstra dråbe i spidserne, da spidserne er mit hårs problem område. Serumet suger lynhurtigt ind i håret, og efterlader det stylet, blødt og glansfuldt. Mine krøller bliver fremhævet, og håret får et løft. Mine spidser ser en hel del mindre spaltede ud, når jeg har brugt denne serum og så har den en super god, næsten melon og blomster agtig duft, som alle ser ud til at elske.

Mine forsøgskaniner elsker det, og det gør jeg også!

herunder kan du se før og efter billederne, hvor mit hår er nyvasket og redt.

Før

Før

Efter

Efter

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Nutri-Repair Shampoo+Conditioner