Et Hurtigt Tip - Yves Rocher

Yves Rocher Beauté Des Mains Long Lasting Moisturizing Hand Cream

Jeg har lige nogle fritimer, så jeg sidder alligevel og keder mig. Så nu vil jeg lave en anmeldelse af et produkt som jeg altid har med på farten. Nemlig hånd creme.

Idag har jeg medbragt min Yves Rocher Beauté Des Mains Long Lasting Hand Cream, som kan købes på Yves Rochers egen hjemmeside, til 20 kr. for 75 ml. på yves-rocher.dk

Køb den HER

Jeg elsker denne håndcreme, det er første gang jeg har købt den, men jeg kommer nok til at købe den igen. For mig, er den oppe på samme kvalitets niveau, som andre dyrere håndcreme, og det siger ikke så lidt. Og så koster den kun 20 kr.

“Præcis som ansigtet har hænderne brug for daglig fugt, pleje og beskyttelse. Denne creme giver en omgående genfugtende effekt, som desuden varer længe. Takket være økologisk arnica får hænderne desuden en god daglig beskyttelse mod ydre angreb. Brug gerne hver dag.

Parabenefri formel

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: Økologisk arnica for at beskytte hænderne mod angreb udefra.” – fra Yves Rochers hjemmeside.

20160113_103315-1

Konsistensen: er, når den kommer ud, meget tyk, men så snart den kommer på huden, bliver den mere medgørlig/cremet. Duften: den dufter af en eller anden slags krydret/cremet blomst, nok arnica, jeg kan godt lide duften. Resultatet: Jeg syntes det er en rigtig god håndcreme, for mig fungerer den ligeså godt, og er ligeså fugtgivende som de fleste andre håndcreme, denne er vidst bare lidt bedre kvalitet end hvad prisen påpeger – Jeg klager ikke – og så holder den dine hænder fugtede, og silkebløde i nogle timer. Mange Håndcremer, har det med at føles fedtet på huden men denne føles mere som silke (aka. ret blød/silikoneagtig)

Jeg er imponeret over denne håndcreme, og jeg havde slet ikke regnet med at den ville være nær så god som den er, da jeg bestilte den.

 

 

Håber du kunne bruge/lide denne anmeldelse.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Hurtigt Tip - Yves Rocher