By Lauren Luke My Vintage Glams Palette anmeldelse

Versace Pour Femme Parfum

Jeg ejer en 30 ml. Versace Pour Femme Parfum.

Det her er en klassiker. Den ser så elegant, og stilren ud, med Versaces Medusa logo, og mønsteret oppe ved låget, samt at det er en simpel flakon. Den er ikke så tung at holde, men dog tungere end nogle andre parfumer. Det her er en af mine yndlings parfumer, den er frisk, men stadig lidt tung, hvis man kan sige det. Udseendet fortælle at det er en varm duft, med alle de gyldne farver (som selve parfumen og flakonen), og det klæder den, da jeg tænker på sommer, og blomster når jeg dufter til denne parfume, nogle ville måske tænke at den er en smule gammel dame agtig, fordi det ikke er en helt vild frisk duft, men det syntes jeg ikke. Jeg syntes det er en klassisk, elegant duft der udstråler glamour.

Versace Pour Femme Parfum

Versace Pour Femme Parfum

Top notes: freshness of the morning dew, purple wisteria, tropical succulent guava and white lilacs.

Heart:  wet and translucent flowers; Angel Wing jasmine, lotus flowers, orchid and azaleas.

Drydown: vetiver, cedarwood and musk.

Den lyder også sommerlig når man læser ingredienserne, det er mange af de blomster jeg har i min have i øjeblikket, og det er måske derfor at jeg er vild med denne parfume? Fordi jeg er vokset op med disse dufte. Altså ikke sådan noget som Guava, og lotus, det tror jeg ikke engang kan vokse herhjemme. Man kan også godt dufte at der er frugt i den, jeg syntes dog det er lidt svært at skelne de forskellige dufte fra hinanden, da de alle er lidt tunge, men stadig friske. Fantastisk duft! Jeg er også fan af nogle af de andre dufte fra Versace, men ejer dog ikke andre.

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Lauren Luke My Vintage Glams Palette anmeldelse