Stella McCartney Stella Eau De Parfum

Van Cleef and Arpels Oriens Eau De Parfum

Når man ser billeder af denne parfume på nette, og ved at det er nogle meget talentfulde mennesker der laver mærkets smykker, så tænker man at den store sten på toppen måske kunne være glas. Men der tog jeg fejl, det er plastik. Men en ser da pæn ud?

Van Cleef and Arpels Oriens Eau De Parfum

Van Cleef and Arpels Oriens Eau De Parfum

Mini anmeldelse

Jeg har Van Cleef and Arpels Oriens Eau De Parfum i 50 ml.

Da jeg først prøvede denne parfume, var jeg ikke utrolig imponeret, jeg var nærmest skuffet. Jeg havde læst en masse anmeldelser, der sagde at denne parfume mindede om Miss Dior, og den er jeg vild med! Men den duftede bare af fortyndet sukker, og alkohol på mig… Senere kunne jeg dufte den mest fortryllende duft, en Miss Dior lookalike, bare mere bær agtigt. Jeg var begyndt virkelig at kunne dufte de modne solbær, og hindbær blandet med jasmin for at gøre det mere sensuelt, mens den duftede sukker sødt. Jeg vil sige at det er en moden udgave af Britney Spears parfumer, men man skal helst være mere end 15 for at gå med denne, da selvom den er sød, er den også sofistikeret. Jeg  har haft en periode, hvor jeg var svagt afhængig af denne parfume, og nu er der ikke så forfærdeligt meget parfume tilbage. øv, så man jo købe en ny. Det eneste nuværende problem jeg har med denne parfume, er at navnet lyder som om at den er krydret, men det er den overhovedet ikke. – Og så er flakonen meget tung.

Top notes: mandarin, orange, black currant and raspberry

Middle notes: jasmine and white flowers

Base notes: patchouli, praline, amber and vanilla.

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stella McCartney Stella Eau De Parfum