Yves Rocher So Elixir Purple Eau de Parfum

TRESemmé Oleo Radiance Collection

Luxplus var så søde at sponsorere dette fantastiske sæt, til Blogger træffet i Odense, som foregik i lørdags. Jeg var ret vild med idéen om at de var sponsorere da jeg ofte handler hos dem, og syntes de har et bredt og billigt udvalg af varer, lige fra pyntegenstande til hjemmet, til hårprodukter.

20151103_192011-1

 

Jeg har modtaget shampooen, conditioner og conditioning misten. Denne serie indeholder argan og mandel olie, og skal give dig let og sundt hår. Hele kolletionen har den samme duft, jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive duften udover “frisør”, hvis du ved hvad jeg mener. De dufter alle, af dyre shampooer, harmasker, og serumer til håret, som man kun kan købe hos frisøren.

This range has been developed to treat specific hair needs through specialised salon quality solutions. – Bagsiden af produkterne.

Treat yourself with TRESemmé Oleo Radiance collection, to illuminate your hair. This specialist solution system infused with a unique lightweight blend of pure salon oils, intantly absorbs to help nourish hair from the inside out with a non greasy feel. For radiant and healthy-looking hair, everyday. – Bagsiden af produkterne.

TRESemmé Oleo Radiance Shampoo, koster 49 kr. (normalpris er 90 kr.) for 250 ml.

Køb den her

20151103_192237-1

 

Denne Shampoo er super god! I hånden, kan man virkelig føle olierne, og det var jeg lidt bekymret for de første par gange jeg brugte den, da mit hår tit ser fedtet ud efter brug af olier, men ikke med dette produkt. Jeg skulle ikke bruge ret meget produkt, og jeg sørgede for at mit hår var pænt fugtigt da jeg masserede shampooen ind. Det fordelte sig pænt, og var let at skylle ud bagefter, og til min store lettelse, føltes mit hår rent efter brug. Jeg kunne tydeligt se at mit hår havde et smukt skær, da det endeligt tørrede helt, og så pænt og (så sundt det nu kan se ud) sundt ud.

This shampoo gently cleanses and nourishes hair, without weighing it down, so hair always looks and feels its healthy best. – Bagsiden af Shampooen

TRESemmé Oleo Radiance Conditioner, koster 49 kr. (normalpris er 90 kr.) for 250 ml.

køb den her

20151103_192313-1

 

Det her er en keeper! Jeg er super imponeret over denne balsam. I balsam, er jeg ret vild med olier, da mit hår er ret spaltet i spidserne. Denne balsam, er cremet/olieret, og håret føles silkeblødt, allerede når man på fører produktet i vådt hår. Jeg lader balsamen sidde i håret i et par min. mens jeg laver en facescrub eller et eller andet, og derefter er produktet suget ind i håret, og har spredt sig videre, op mod hovedbunden. Håret føles endu mere blødt, efter de 2-3 min. og efter hårvasken, er håret let og fugtet. Efter håret har fået lov til at tørre helt, er håret let, fyldigt og har et smukt skær. Jeg er vild med denne balsam, og kunne sagtens finde på at købe den igen.

This conditioner is instantly absorbed into the hair fibre to leave a non greasy surface. Nourished on the inside, hair is healthier-looking and shinier. – Bagsiden af Conditioneren

TRESemmé Oleo Radiance Bi-Phase Condiotioning Mist, koster 49 kr. (normalpris er 90 kr.) for 200 ml.

Køb den her

20151103_192355-1

 

Jeg er faktisk blevet ret glad for denne conditioning mist, men ikke på grund af af dens blødgørende egenskaber, men også noget andet. Denne conditioning mist, er blødgørende, ikke ret meget, men man kan da mærke en lille forskel når man bruger den efter badet, eller med tørt hår. det jeg elsker ved denne mist, er dens even til at forvandle mine “faldt i søvn med vådt hår” krøller, til fine “jeg lod mit hår tørre før jeg gik i seng” krøller. Olien i dette produkt, gør at håret føles lidt vådt når man på fører det, men olien suger hurtigt ind i håret og efterlader det blødt og skindende. Jeg er faktisk også ret vild med den måde den sprayer på, det bliver nemlig godt fordelt, og dråberne er minimale. Der er ikke noget værre, end en spray der ikke fordeler produktet, og gør alting helt vådt. Hvis du har krøller, så kan dette produkt muligvis gøre det samme for dig, som det gør for mig.

This Bi-Phase Conditioning mist is the perfect synergy between nourishing pure oils and a lightweight detangeling mist for instant manageability, healthy-looking softness and incredible shine all day long. – Bagsiden af Conditioning Misten.

Jeg er vild med denne linje af hår produkter, og kunne muligvis fristes til at købe dem selv!

XO AnnaRose

 

 

AnnaRose
   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher So Elixir Purple Eau de Parfum