LR Micro Silver Plus Face Wash Anmeldelse.

TIGI S-Factor Diamond Dreams shampoo + Balsam Anmeldelse

Tigi er et af mine yndlings mærker, når det handler om hårprodukter. De har et stort sortiment, med mange forskellige slags formler, egenskaber og kollektioner, og jeg elsker det!

CIMG0005

Fra venstre, TIGI Diamond Dream Balsam, TIGI Diamond Dream Shampoo

Tigi S-Factor Diamond Dreams Shampoo, er købt på Luxplus.dk til 120 kr. for 750 ml. (billigt!) “Tigi S Factor Diamond Dreams Shampoo 750 ml indeholder det eksklusive Luxury Complex som består af Champagne, Diamantstøv, Kashmir og knuste Perler som gør håret uimodståeligt, lækkert og blødt, samt en helt utrolig glans.” – Udsagn fra Luxplus hjemmeside.

Hvorfor købte jeg sættet? Efter at have læst det udsagn, kunne jeg ikke lade være med at købe sættet. Champagne?Diamantstøv? Kashmir? Perler? kan man modstå disse luksus produkter? Det kan jeg i hvert fald ikke, så det skulle prøves. Konsistensen er en hvid cremet gele med perleskær. Duften er meget kræftig jordbær-frugt agtig, perfekt for sommer. Påførslen er meget let, man skal kun bruge en smule til  at få håret til at skumme. Resulatet er et fin skinnende hår, jeg syntes dog ikke at den tilførte fugt til mit hår, det var lidt tørt efter brug, ikke den bedste fra Tigi, men jeg vil fortsat bruge den, bare ikke købe den igen. Og så er shampooen sulfat fri, og det er måske derfor at mit hår var lidt for tørt. Må dog indrømme, at det føles som en spa oplevelse, at bruge disse i badet.

Tigi S-factor Diamond Dream Balsamen er købt på Luxplus.dk til 120 kr for 750 ml. Konsistensen: er meget hvid, mere hvid end shampooen, og den har et perleskær. Duften er meget sommer agtig, meget frugt/jordbær agtig, mere end shampooen. Påførslen er let, man skal kun bruge en smule i spiderne, men det suger så hurtigt ind, at man tænker man skal bruge mere (det skal man sikkert også). Resultatet er som beskrevet før, dejligt skinnende, men jeg mangler noget blødhed og fugt, som jeg regnede med at balsamen ville levere, dette er lidt en skuffelse for mig, men som sagt vil jeg fortsat bruge dette sæt, da det er 750 ml. i hver, og har kostet en del. Jeg anbefaler TIGI’s catwalk linje i stedet.

har du prøvet dette sæt, og hvad syntes du om det?

AnnaRose

 

 

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LR Micro Silver Plus Face Wash Anmeldelse.