Rituals T'ai Chi Foaming Shower Gel Sensation

TheBodyShop – Kundeklub Tip.

Hvis du har handlet hos TheBodyShop, har du (forhåbentlig) fået muligheden for at melde dig ind i deres kundeklub. Som medlem får du en gavekupon på 50 kr. til deres butikker, eller deres webshop, efter hver fødselsdag. Er det ikke fedt? En fødselsdags gave, fra TheBodyShop. For at udløse kuponen, skal du have oprettet dit kundekort, på deres hjemmeside. Derefter går du ind under MIN KONTO, og derefter ind under MINE BONUSKUPONER, hvor der står hvor mange kr. du kan spendere. I mit tilfælde er der hundrede kr. og jeg har valgt at printe kuponen ud, og bruge den idag, så jeg kan få mig noget lækkert makeup, som jeg kan vise jer. Man kan bruge kuponen på deres hjemmeside når man handler, man kan printe dem ud, og bruge dem i de fysiske butikker eller man kan donere dem til en af deres velgørenheds fonder.

Her  var lige et lille tip, håber du kunne bruge det.

XO AnnaRose

The-Body-Shop-logo-007

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rituals T'ai Chi Foaming Shower Gel Sensation