TheBodyShop - Kundeklub Tip.

TheBodyShop Color Crush – 140 Make My Heart Gleam

Igår lavede jeg et indlæg, om et lille tip til TheBodyShop, så du kan se, om du måske har en gavekupon liggende på deres hjemmeside. (se indlæg her)

Jeg havde 100 kr. liggende, og denne læbestift, er hvad jeg valgte at bruge dem på.

TheBodyShop Color Crush Pink Lipstick, i farven 140 Make My Heart Gleam, koster 125 kr. og indeholder 3,5 g. 

Køb den her

20151106_194920-120151106_194837-120151106_195140-1

Er det ikke en smuk farve? Jeg valgte den egentlig, fordi jeg kom til at tænkte på Nars Orgasm (hvis du er ligeså vild med makeup som jeg er så ved du, højst sandsynligt, hvilken farve jeg taler om), og det er en af de kønneste farver på markedet, hvis du spørger mig. Den er en lidt gennemsigtig koralrød, med en orange undertone, og så indeholder den en masse guld glimmer. På læberne, er den faktisk rigtig rar, jeg har nu fået prøvet den nogle gange, og den tørrer faktisk ikke ind på mig, så det føles lidt som om, man har læbepomade på, så den er super til dehydrerede læber. Det eneste der gør, at jeg ikke forveksler den med en læbepomade på læberne, er guldglimeret. Det kan man nemmelig mærke, når læberne støder sammen, det er ikke en underlig følelse, og det kradser overhovedet ikke, jeg vil bare lige gøre opmærksom på at det det kan mærkes. En anden ting, er duften. På hjemmesiden er duften beskrevet som rose, men jeg syntes den dufter lidt af honningmelon og blomster – roser kunne godt være en af blomsterne. Det er en ret kraftig duft, så de sarte sjæle skulle måske lige prøve den, før de køber den, den smager nemlig en anelse som den dufter. – jeg syntes det er positivt, men det er nok ikke alle der vil syntes det. Farven forsvinder aldrig helt, den holder i mange timer (ca. 4, hvis du ikke spiser eller drikker), og så forsvinder den gradvist, men efterlader guldglimeret.

“Colour Crush læbestifter indeholder fintmalet pigment og marulaolie fra Namibia. De giver en intens farve, der varer lang tid, og en blød fugtighedsbevaring. Fås i 24 stilfulde nuancer med duften af roser

  • 24 nuancer
  • Langtidsholdbar
  • Fugtighedsbevarende
  • Dufter af roser”

–  Udsagn fra TheBodyShops Hjemmeside

Denne læbestift ser anderledes ud, i forskellig slags lys. Jeg sidder lige nu, og ser på nedstående billede af mine læber, og på det læbestift jeg har prøvet på min hånd (jeg kan jo ikke lade være). På billedet, ser farven nærmest koralrød ud, med guldglimmer, og billedet er taget uden blitz, på min hånd ser det i øjeblikket utrolig “nude-pink” ud, med en masse guld glimmer. Jeg er derfor nået frem til den konklusion, at i mørke og lidt mere dæmpet lys, ser farven mere rød ud, og har mindre glimmer, mens i ekstrem lys (blitz) er farven lysere og mere neutral, men stadig med en masse glimmer.

Se forskellen på farven herunder:

Mine læber, uden noget.

Uden læbestift.

Med læbestiften, uden blitz.

Med læbestiften, uden blitz.

Med læbestift, med blitz

Med læbestift, med blitz

Kan du se foreskellen?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TheBodyShop - Kundeklub Tip.