Yves Rocher Elixir 7.9 Luminousity Reactivator (Aka. Glansbooster) Anmeldelse

TheBalm Plump Your Pucker Lipgloss (Anmeldelse)

(For English, click here)

Plump Your Pucker, er TheBalms lipgloss kollektion, med menthol og vitamin c. Jeg har fået disse lipglosser, fra Cocopanda til 130 kr. for 7 g. TheBalm er et, af mine absolut yndlings mærker, og det er en skam at det er så svært at finde her i Danmark.

“Formulated with a special combination of menthol and Vitamin C, these sexy glosses increase circulation to your lips and reduce the look of fine lines.” – Citat fra TheBalms Hjemmeside.

Plump Your Pucker kollektionen, indeholder 11 lipglosser, hvoraf jeg ejer 5. 

Fra venstre, Cherry My Cola, Razz MY Berry, Cocoa My Coconut, Pssion My Fruit, Spike My Punch.

Fra venstre, Cherry My Cola, Razz MY Berry, Cocoa My Coconut, Passion My Fruit, Spike My Punch.

Når man påfører lipglosserne, føler man straks mentholen, der giver dine læber en friskt, nærmest kildenede følelse, nogle ville sige det er ubehageligt, men jeg finder det forfriskende, og jeg føler at min mund bliver mere fyldig.

Uden Lipgloss.

Uden Lipgloss.

Den første jeg vil vise jer er Cocoa My Coconut, som er kollektionens nude farve. Det er nok den af alle disse lipglosser, jeg har gået mest med, og det er der en grund til. Den er en “My lips, but better” farve, som giver dine læber en smuk glans, samtidig med de føles dejlig menthol friske. Denne lipgloss, smager, og dufter svagt af kokosnød.

Cocoa My Coconut

Cocoa My Coconut

Razz My Berry, er hvad jeg ville kalde en rød-brun nuance, med guldglimmer. Denne lipgloss er ikke så pigmenteret, så man skal ikke tro at ens læber får den samme farve som beholderen, den giver bare et fint rødgyldent skær. Den smager og dufter en smule af skovbær.

Razz My Berry

Razz My Berry

Passion My Fruit, er en bærrød farve, med multifarvet glimmer, jeg syntes den lugter af søde bær, men det er nok frugt. Denne lipgloss, har mere af et sølvskær, end de andre, men stadig en smuk smuk farve. Denne Lipgloss både smager og dufter af søde jordbær.

Passion My fruit

Passion My fruit

Spike My Punch, er den farve der ser “farligst” ud, den ser ud som om den giver en knaldrøde løber, men det skal man ikke være bange for, den går på som et lille rosa lag af farve. Farvens intensitet kan opbygges, for mere røde læber og den er er ikke tilsat glimmer. Denne lipgloss dufter og smager lidt af en eller anden slags sodavand, nok med hindbær.

Spike My Punch

Spike My Punch

Cherry My Cola, er en bærrød farve, med bitte bitte små stykker guld i. Man kan ikke se det på billedet, men jeg ville mene at det er denne farve der er mest pigmenteret. Det er en af mine “all time favorites” lipglosser. Denne lipgloss både dufter og smager svagt af Cherry Pepsi.

Cherry My Cola

Cherry My Cola

Håber du fandt hvad du ledte efter, har du prøvet noget fra TheBalm? måske disse lipglosser?

AnnaRose

AnnaRose
   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Elixir 7.9 Luminousity Reactivator (Aka. Glansbooster) Anmeldelse