M.A.C Eye Shadow Lucky Green Anmeldelse

TheBalm Girls Læbestifter Anmeldelse

Alle seks læbestifter.

Alle seks læbestifter. Fra venstre, Foxxy Pout, Ima Goodkisser, Mai Billsbepaid, Amanda Kissmylips, Anita Boytoy og Mia Moore.

TheBalm Girls læbestift indpakning

TheBalm Girls læbestift indpakning

(For English, Click here)

TheBalm girls læbestifterne er købt hos Asos, for 140 kr. for 4 g. 

TheBalm er et mærke der er startet i USA, og er meget svært at skaffe her i Danmark, hvis man ikke køber det online. (desværre) Det er meget kendt over hele verden, og jeg ville ønske det var mere tilgængeligt i Danmark, så det kunne opbygge større popularitet hos os.

Jeg har i mange år elsket TheBalm, og alle deres søde og skøre produkter, og idag vil jeg gerne give en anmeldelse af deres Girls læbestifter.

Indpakningen er formet som en slags “kugle” til en pistol, hvilket er passende, da de på deres hjemmeside skriver dette -“These double agents provide your pucker with amazing pigment and rich conditioners. TheBalm Girls’ sleek packaging can infiltrate even the smallest evening bag to give your lips all the secret service they need!” – De er simpelthen lavet efter et James Bond tema! de har også give læbestifterne nogle seje navne, som Anita Boytoy og Ima Goodkisser. Alle seks læbestifter dufter mintagtigt, og frisk når man påføre dem, hvilket man også kan føle på læberne, som en lille kilden, hvilket jeg personligt godt kan lide. De føles godt på læberne, dejligt creme til at starte med, men jeg ville anbefale at have en læbepomade inden under, da det ellers kan føles udtørrende i længden. De holder længe når man har påført (specielt de mørke nuancer) og nogle af læbestifterne indeholder glimmer.

Mine læber uden læbestift.

Mine læber uden læbestift.

Mai Billsbepaid er kollektionens nude, hun er en meget hudfarvet rosa nuance, men dog lidt for hudfarvet til mig.  Hun indeholder ikke glimmer, og er den mest hverdags agtige farve, af TheBalms Girls.

Mai Billsbepaid.

Mai Billsbepaid.

Ima Goodkisser er kollektionens korale farve, jeg ville sige den er en pink-koral farve, den indeholder ikke glimmer, men har et smukt lyst skær over sig. Det er en glad farve der fungerer rigtig godt om sommeren, hvis man tør gå med korale farver på læberne.

Ima Goodkisser

Ima Goodkisser

Anita Boytoy er, hvad jeg ville kalde en frossen pink. hun indeholder bitte små stykker glimmer, og giver et nærmest metallisk skær. Hun er meget smuk om sommeren, hvis man tør gå med sådanne pink farver.

Anita Boytoy

Anita Boytoy

Foxxy Pout er en meget smuk, brunlig rød nuance, som jeg elsker at bære om vinteren. Hun er en af kollektionens mørkere farver, men hun har også tusinder af små guldstykker i sig, der reflektere smukt på læberne.

Foxxy Pout

Foxxy Pout

Amanda Kissmylips er en meget brunlig vinrød farve uden glimmer, hun er meget smuk om vinteren, eller hvis man har en lidt mørkere hudtone end mig, kan man bruge hende året rundt.

Amanda Kissmylips

Amanda Kissmylips

Mia Moore er den smukkest røde farve jeg nogensinde har set, den har et lidt blåligt skær, der fungere rigtig godt med min hudfarve, og hvad ville en læbestift kollektion være, uden sin røde nuance? Hun inderholder ikke glimmer.

Mia Moore

Mia Moore

Ps. det er ikke særligt sundt for dine læber, at påføre læbestift, bare for at tage det af to minutter senere. Det tørrer dem ud.

Hvad Syntes du om TheBalm’s Girls læbestifter?

Annarose

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M.A.C Eye Shadow Lucky Green Anmeldelse