Yves Rocher Volume Elixir Mascara 01 Noir

The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion Scrub

The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion koster 175 kr. for 75 ml. på Thebodyshop.dk

Køb den HER

Det anbefales at man ikke bruger denne scrub på sensitiv hud, men min hud er en blanding af både sensitiv, olieret og tør i øjeblikket, så for mig fungerer den. Selve produktet, indeholder en tyk hvid creme, med en masse minimale korn i. Denne scrub indeholder de mest minimale korn jeg nogensinde har set. Der er både de helt hvide/gennemsigtige og de endnu mindre sorte korn. Den er ret hård ved huden, så man skal ikke bruge den hver dage, helst 1-2 gange om ugen (jeg bruger den 1 gang om ugen). Hvis du er bare den mindst smule bange for at det gør ondt med en scrub, eller det er din første skrub. Så er det måske ikke denne her du skal vælge. Du bør helst starte med en mildere scrub, for at teste hvordan din hud reagere på den dybere eksfoliering. Dette er en super effektiv scrub, der fjerner de døde hudceller, og eksfolierer i dybden. Jeg var ret fascineret af denne scrub, da jeg første gang prøvede den. Det er den mest effektive, og desværre mest hårde scrub min hud har været udsat for. Hvis du har tør hud, er det her en sikker vinder, da den helt sikkert fjerner alle de tørre hudflager, og giver huden mere liv. På min lidt mere oliererede hud, efterlader scrubben en tyndt lag/film uden på min hud efter brug, men det kan hurtigt fjernes ved at duppe huden med papir. Den dufter dejligt af citrusfrugter, og så indeholder scubben camu camu bær, og shea butter.

Forkæl huden med en professionel spa-inspireret, eksfolierende ansigtsbehandling en gang om ugen med vores Microdermabrasion. Fjerner tør, kedelig hud og genopfrisker hudtonen. Indeholder camu camu bær fra Amazonaz (kendt for at have et af de højeste indhold af C-vitamin). Til glansløs hud. – The Body Shop

20160109_121406-120160109_121546-1

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Volume Elixir Mascara 01 Noir