Vinter Makeup Look - Tutorial

The Body Shop Tea Tree BB Cream

Køb den HER

The body Shop Tea Tree Flawless BB Cream i farven 01, koster 125 kr. for 40 ml.

12282028_998331643546778_240473321_o

Denne effektive dobbeltvirkende BB creme dækker og samtidigt modvirker urenheder med Tea Tree. – TheBodyShop.dk

Det her er et specielt produkt. Det påstår, at kunne hjælpe mod akne, jeg har akne, så jeg blev da nødt til at prøve det. Lad mig lige starte med at sige, at de kun sælger den i 3 farver. 3 farver vil ikke kunne passe til alle, og jeg har købt 01, som er den lyseste, og den er enda for mørk til mig, specielt her om vinteren. i starten var jeg egentlig ret tilfreds med farven, indtil det kom på huden. På huden bliver den mørkere. Den har en fin gullig undertone, indtil du kommer for meget på, så bliver det lidt gråligt. – Dont over do it.

Jeg er ikke særlig imponeret over denne BB cream. Jeg oplever, at første application er den afgørende. Når ført det er på din hud, er der ikke så meget at gøre. Jeg syntes ikke den dækker så meget som jeg kunne tænke mig, så jeg prøver at påføre en anden application. Dette er en fiasko, da det straks ser klumpet og ujævnt ud, og det kan ikke blandes, lige meget hvor lang tid jeg prøver. Det ligner at jeg har hældt et kilo pudder på mit ansigt.

Andre siger at det sidder godt på mig, men jeg er ikke helt enig. Den har en god gullig undertone, og det kan jeg godt lide. Selve dække evnen er “okay”.

Jeg har stadig ikke testet den længe nok, til at vide om den hjælper mod akne og bumser, men jeg er stor fan The Body Shops Tea Tree produkter, så det skal nok fungere for mig. BB creamen har en meget tydelig Tea Tree duft, og man kan også mærke det på huden. Hvis du ved at Tea Tree produkter ikke er noget for dig, så er denne BB cream nok heller ikke.

Update: med en foundation børste, glider den smukt på uden (næsten) uden at klumpe sammen. Win!

Uden Tea Tree BB Cream

Uden Tea Tree BB Cream

Med Tea Tree BB Cream

Med Tea Tree BB Cream

XO AnnaRose

AnnaRose
   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter Makeup Look - Tutorial