St. Ives Naturally Clear Apricot Scrub Anmeldelse.

The Body Shop Seaweed Sæt Anmeldelse (Dagcreme, Natcreme, Facewash og Toner)

(For English, Click here)

Sættet indholder en dagcreme, en natcreme, en face wash og en toner. (jeg har købt det lille prøve sæt),så jeg er ikke sikker på hvad det har kostet, for det er noget tid siden.

Fra venstre, Natcreme, Facewash, Toner og dagcreme

Fra venstre, Natcreme, Facewash, Toner og dagcreme

Fra venstre, dagcreme, natcreme, facewash, og toner.

Fra venstre, Dagcreme, Natcreme, Facewash, og Toner.

The Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream, kan købes hos The Body Shop, til 135 kr. for 50 ml. Konsistensen er en lidt mørk hvid, blanding af cremet og gele, og er meget nem at have med at gøre. Duften er, efter min mening, meget frisk men alligevel blomstret. Jeg tænker blomster der står ned ved stranden, men tang er jo også en plante der kan ligge ned ved stranden. Resultatet er en mat, men stadig gennemfugtet hud, der føles frisk hele dagen, og på grund af manglen af olier på huden, har bumserne lettere ved at forsvinde. Ved påførelsen, giver cremen dit ansigt en meget frisk følelse, og man kan mærke den går ind og gør et eller andet ved din hud.

“En letabsorberet, ikke-tilstoppende og oliefri fugtighedsgelé, der kontollerer overskydende talg og skin, mens den giver essentiel fugt til de områder, der har brug for det. Giver huden balance og efterlader den frisk, ren og blød med en mat hudtone” – Citat fra The Body Shops Hjemmeside.

The Body Shop Seaweed Clarifying Night Treatment, kan købes hos The body Shop til 155 kr. for 30 ml. Konsistensen er meget flydende, men alligevel en gele formel. Duften er ligesom dagcremen, meget frisk og hav/blomster agtigt. Resultatet, er lidt skuffende, da det jo er en natcreme, forventer jeg noget mere fugt, og lidt flere egenskaber, men den fungere egentlig bare ligesom dagcremen, der giver lidt fugt, og holder huden mat. ikke det jeg forventer af en natcreme, men man kan dog mærke at den går ind og gør noget ved huden ved påførelsen.

“En let-absorbereret, ikke-tilstoppende, oliefri og fugtgivende gelé. Renser og balancerer huden på de områder, der har behov for det, mens den tilfører fugt til de tørre områder. Påføres om aftenen, så du vågner op til en frisk, fugtet og balanceret hud.” – Citat fra The Body Shops Hjemmeside.

The Body Shop Seaweed Cleansing Facial Wash, kan købes hos The Body Shop til 95 kr. for 100 ml. Konsistensen er meget tyk, men stadig ret flydende, hvis man kan sige det, og så er farven gul-grøn. Duften er lidt mere shampoo agtig end de andre, men stadig med et hint af blomster/hav. Resultatet er et friskt ansigt, som er renset for skidt og makeup. Når man påfører det, føles ens ansigt straks friskt, og det er som om produktet går ind og renser olierne væk (ligesom jeg vil have det). Godt produkt.

“En mild oliefri og sæbefri skummende rensegelé. Renser effektivt huden for overskydende olie, makeup, urenheder og daglig snavs. Efterlader huden ren og forfrisket med en mat overflade.” – Citat fra The Body Shops Hjemmeside.

The Body Shop Seaweed Carifying Toner, Kan købes hos The Body Shop til 100 kr. for 200 ml. Konsistensen er ligeså flydende som vand, (det skummer dog lidt op, hvis det bliver rystet) og farven er gennemsigtig blå. Jeg elsker generelt toner, og denne er ingen undtagelse. Duften er meget frisk, og havagtig, denne er dog lidt mere tea tree agtig i duften. lidt stærkere. Resultatet er, igen meget friskt da man kan mærke at det går ind og påvirker din hud (lidt ligesom tea tree), og så får man en fin og mat base at arbejde med efter påførelsen.

“Alkohol-fri, forfriskende og dybderensende toner, der hjælper med at balancere kombineret hud.” citat fra The Body Shops hjemmeside.

Dette sæt vil jeg klart anbefale.

Jeg vil sammenligne denne kollektion med Yves Rochers Sebo Végétal kollektion(se min anmeldelse af Yves Rochers Sebo Végétal Kollektion her)

Har du prøvet produkter fra denne linje, eller andet fra The Body Shop?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

St. Ives Naturally Clear Apricot Scrub Anmeldelse.