Teaser (Ansigts creme)

The Body Shop Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliater

Jeg har lige prøvet The Body Shop Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliater, altså en lille fin prøve, af produktet. Jeg tror det er en af de bedste face scubs, jeg har prøvet! Man kan næsten altid få en prøve i The Body Shop, de giver som regel en hel del produkt, når man tænker på at det kun er en prøve, og de holder ofte til flere applikationer. Det er noget af det jeg elsker ved The Body Shop.

The Body Shop Seaweed Pore-Cleansing Facial Exfoliater, kan købes hos The Body Shop, til 120 kr. for 75 ml.

Køb den her

Konsistens: konsistensen er en gullig, sæbet konsistens, med noget der ligner sand i (sejt at de har holdt vand temaet). Duften: Den dufter nøjagtig ligesom de andre produkter i denne serie, altså friskt, og lidt af liljer. Resultatet: Jeg er vild med denne scrub! Man kan mærke at den fjerner de døde hudceller på huden, men den er ikke alt for voldsom, sådan at man føler, man er blevet rød bagefter. Jeg kunne mærke at min facewash arbejdede bedre efter brug, og gik mere i dybden. Jeg skal helt sikkert købe denne facewash snarest!

“Mild, cremet, sæbe-fri ansigtsskrubbecreme. Dybderenser effektivt tilstoppede porer og fjerner døde hudceller, overskydende olie, urenheder og snavs.” – ifølge The Body Shops Hjemmeside.

Ville ikke tage et billede af en lille prøve, så i får et billede fra The Body Shop i stedet.

Klik for større billede

Har du prøvet dette produkt? Hvad syntes du om det?

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teaser (Ansigts creme)