Smart Microfiber System Soft Wipe

The Body Shop Medlems-Dage!

Fra d. 2-4 September, er der medlemsdage i The Body Shop! De har nogle fantastiske tilbud, bl.a 25% rabat på et valgfrit produkt. Dette fører mig videre til mit køb, jeg har købt en 400 ml. Tea Tree Face Wash for 93 kr. 93 kr. for 400 ml! De kører med en limited edition face wash, grundet kollektionens (tea tree) 20 års fødselsdag. 400 ml. Tea Tree Face Wash koster normalt 125 kr. men med de 25% rabat, ryger man ned på 93 kr. Den normale version koster 90 kr. for 250 ml, så man får næsten 150 ml. gratis! De giver også dobbelt op på pointene i denne periode!

De kører også med dette tilbud på deres hjemmeside, der er det dog det billigste produkt i din kurv, du får 25% rabat på.

Se deres hjemmeside her: The Body Shop

Som om dette tilbud ikke er nok, får man en gratis luksus prøve på deres nye ansigts olie, Oil Of Life hedder den, man får 7 ml. til en værdi af 80 kr.

De kører også med et velgørenheds projekt for tiden, de donerer penge til, et eller andet med sikker sex. For 30 kr. får du en pose, med enten en makeup fjerner i rejsestørrelse, eller en vitamin-E dag creme i rejsestørrelse, til en værdi af 35 kr. Du får også et virkelig sødt The Body Shop indkøbs net, samt et gavekort på 300 kr, til en makeupaften i en af deres butikker, for 6 personer.

Der er andre tilbud i The Body Shop fortiden, men dette var lige hurtigt dem jeg benyttede mig af.

Hvis du ikke har benyttet tilbudene endnu, så skynd dig! De slutter imorgen!

Håber i kunne bruge dette indlæg til inspiration.

XO AnnaRose 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart Microfiber System Soft Wipe