Yves Saint Laurent Parisienne Eau De Parfum Anmeldelse

T-Zone Skin Clearing Face Moisturizer + Rapid Action Spot Zapping Gel anmeldelse

T-Zone Skin Clearing Face Moisturizer er købt i Normal til 18 kr. for 75 ml:

Det her er en bumse creme, med et fancy navn. Den indeholder tea tree og eucaluptus, som skal dræbe bakterierne, som vil danne bumser. Konsistensen er en hvid creme, der dufter af tea tree, og man kan også mærke tea treen virke på huden. Jeg var meget imponeret over prisen, da jeg kom hjem, og slog mine indkøb op nettet efter mit sidste indkøb. På www.med24.dk koster den 55 kr! Når man har fået den for 18 kr, så er man godt tilfreds med sig selv. Jeg har nu prøvet den i et par uger, og jeg ser ingen effekt. Jeg har enda fået flere bumser. Der er to muligheder, for at jeg har fået flere bumser, 1: Jeg kan ikke tåle den. 2: Min krop er i ubalance. Men den har ikke virket på mig. Desværre, men man bliver nødt til at være ærlig. Men bare fordi den ikke virker for mig betyder ikke at den ikke vil virke for dig. Men jeg giver op på den.

T-Zone Skin Clearing Face Moisturiser - 75 ml

“T-Zone Skin Clearing Face Moisturizer, has been formulated with naturally anti-bacterial tea tree & eucalyptus to help fight blemishes and prevent new ones from forming.

The well known benefits of tea tree are combined with eucalyptus, also a powerful anti-bacterial and soothing agent.

The lightweight, fast absorbing and non-greasy formula:

– Gently moisturises without blocking pores.

– Helps clear the skin with daily use.

– The skin is left moisturized, refreshed and smooth.” – ifølge bagsiden af produktet.

 

T-Zone Rapid Action Spot Zapping Gel, Købt i Normal til 18 kr. for 8 ml:

Det her var heller ikke lige noget for mig. Konsistensen er en hvid gel, der dufter af tea tree og svier på huden, hvor der er sår eller urenheder. Den minder virkelig meget om ELF Zit Zapper. De dufter ens og jeg kan se på ingredienslisten at de begge indeholder tea tree, witch hazel og salicylic acid. ELF Zit Zapper er utrolig poplulær, og koster i Bilka 20 kr. så hvis du er vild med den er du sikker også vild med denne Spot Zapping Gel. Denne gel, koster dog kun 18 kr, så hvis du vil spare 2 kr. skal du gå i Normal og købe den. Man skal ikke bruge nær så meget produkt som i Zid Zapperen så det er pengene værd. Men som sagt, ikke noget for mig. Jeg syntes ikke den formindsker mine bumser, det gør ELF´s heller ikke. Den påstår at formindske bumser, på 4 timer. Men det oplever jeg ikke. Men som sagt, hvis du er fan af ELF Zid Zapper, så er det her nok lige noget for dig. nå ja, og så kan den købes for 45 kr. på www.med24.dk. Men stadig, køb den i Normal, mens den stadig er der.

T-Zone Rapid Action Spot Zapping Gel - 8 ml

“T-Zone Rapid Action Spot Zapping Gel rapidly targets, prevents and calms spots and blemishes. This cooling and quick-drying gel combines naturally anti-bacterial tea tree and witch hazel with salicylic acid to help promote great looking skin.” – ifølge bagsiden af produktet.

Bare fordi denne hudpleje linje ikke er noget for mig, kunne det jo godt være den passede til din hud type. Alle er forskellige og bare fordi det ikke virker for mig, kunne det jo virker for dig.

Dette er bare min mening.

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Saint Laurent Parisienne Eau De Parfum Anmeldelse