The Dolce Vita Look - Tutorial

Swarovski Aura Rose Scintillant Crystal Gloss Make-up Jewel

Det her et et af mine yndlings smykker, og så er det også makeup!

Køb den her

Mig, med halskæden på.

Mig, med halskæden på.

Swarovski Aura Rose Scintillant Crystal Gloss Make-up Jewel, indeholder 1,3 g. og kan købes på Nicehair.dk, for 489 kr.

(Tip: det er ret dyrt, men er nogle gange på tilbud på Nicehair.dk og Parfumeklik.dk. Jeg fik min for 150 kr, på Nicehair.dk i sin tid)

Mine læber uden lipgloss

Mine læber uden lipgloss

Mine læber med lipgloss

Mine læber med lipgloss

Swarovski Aura Rose Scintillant Crystal Gloss Make-up Jewel, er et smukt og praktisk smykke. Smykket består af en sølv beholder, dekoreret med små, lyserøde og pink Swarovski krystaller, i en sort læder kæde. I beholderen er der lipgloss! Konsistens: Glossen er lyserød, med en masse bitte bitte små krystaller. Duften: den dufter meget svagt, at roser og litchi (duften Aura, hvilket er min yndlings parfume), men meget, meget svagt. Resultat: Det er ligesom almindelig lipgloss, den klistrer ikke, og der er ikke ret meget produkt for pengene, den har et utroligt smukt skær, men det er det. Der er ikke noget overvældende fantastisk over denne gloss, men jeg elsker smykket! Jeg bruger det ofte, og jeg stræber efter at få alle 3 smykker i samlingen (jeg har 2 indtil videre). Når solen skinner på det, bliver alting lyst op, og man kan ikke undgå at lægge mærke til smykket. For mig er det et samler objekt, og når jeg har brugt lipglossen op, vil jeg stadig bruge smykket.

CIMG0004

 

CIMG0003

 

CIMG0005

 

Det er en investering, men når man går med den ofte, er det alle pengen værd.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Dolce Vita Look - Tutorial