Christian Dior Miss Dior Eau De Parfum

Stella McCartney Stella Eau De Parfum

Det her er en af de eneste, i min parfumesamling, som jeg har betalt fuld pris for. Når man står i en lufthavn, og bliver forelsket i en parfume, kan man så gøre andet end købe den? Lufthavnen er trods alt 20% billigere, end hvis jeg havde købt den i en butik. Det er ikke så tit at jeg finder en parfume, som bringer mig så meget glæde som denne. Det skal lige siges at jeg har 2014 versionen, den nyeste, og ikke den fra 2003.

Stelola McCartney Stella Eau De Parfum

Stella McCartney Stella Eau De Parfum (Sorry, ingen makeup)

Mini anmeldelse:

Jeg har Stella McCartney Stella i 50 ml.

Jeg elsker denne parfume! Den dufter af roser, men også solmodne bær, og mandarin (jeg har lagt mærke til at jeg elsker parfumer med mandarin), den har også noget mørkt og sexet over sig, men jeg kan ikke helt beskrive hvad det er. Sjovt nok, så er det farven lilla jeg tænker på, når jeg dufter til denne parfume, så jeg må være enig med Stella McCartney på det punkt (flakonen er lilla). Det er en duft der får folk til at lægge mærke til dig, samtidig med at den holder rimelig lang tid på  huden, og længere på tøjet. Det er en meget rig duft, der fylder rummet. Jeg ville mene at man ikke skal være en 13 årig pige, når man har denne parfume på, for den udstråler meget modenhed og klasse, og jeg elsker det! Den fortæller at du kan være sofistikeret, og alligevel flirtende. Og har du set den fantastiske flakon? Et mesterværk, efter min mening.

Top notes: essences of roses, peony and mandarin.

Heart: rose absolute.

Base: woodsy notes and amber.

I får lige reklamen med på vejen.

Håber du kan lide min anmeldelse, og respekterer mine meninger.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christian Dior Miss Dior Eau De Parfum