Bangstyle Shampoo+Balsam (Volumizing, Smoothing og Hydrating)

St. Ives Naturally Clear Apricot Scrub Anmeldelse.

(For English, click here)

St. Ives Naturally Clear Apricot Scrub (Blemish Fighting) købt i Normal til 30 kr. for 150 ml. 

St. Ives er Englands no. 1 face scrub mærke – ifølge forsiden af produktet.

“From the UK´s #1 Scrub brand, this deep cleansing apricot scrub for oily or blemish prone skin effectively cleanses pores to help stop blemishes and blackheads” – citat fra bagsiden af produktet.

St. Ives Naturally Clear  Apricot Scrub

St. Ives Naturally Clear
Apricot Scrub

Produktet prøvet på hånden

Produktet prøvet på hånden

Man siger egentlig at man ikke skal bruge en scrub der er hård ved huden, men når dette er Englands bedst sælgende mærke med scrubs, så  tror jeg nok det går. Det her en en dybderensende scrub, der skal bekæmpe bumser, og olieret hud (lige noget for mig), men den er meget hård ved huden, efter min mening. Formlen er virkelig hvid, cremet, og fyldt med hvad jeg ville tro er abrikos kerner, eller hvad det nu er. Når man påfører den, kan man straks mærke at den ikke er ret mild mod huden, den går virkelig til den. Resultatet er en meget blød og ren hud, (jeg bruger en face wash efter scrubben) der er mere blød, end hvis man ikke har brugt en scrub. Resultatet gør at man kan holde ud at den er hård ved huden, men der står at man kan bruge den 3-4 gange om ugen, men jeg syntes den er for hård til huden, til at gøre det så ofte, jeg bruger den en gang om ugen. Den dufter faktisk rigtig godt! Duften minder mig om et eller anden, men ved ikke hvad det er. Den dufter af cremet abrikos, mums! Den virker, og den er ikke dyr i forhold til kvaliteten af indholdet, og hvor meget produkt man får. Note: Produktet er olie fri, med salicylinder acid (ved det er godt mod bumser) og 100% naturlig exfolierende ( Så gætter jeg på at det er abrikos kerner der er i)

Har du prøvet St. Ives apricot scrub? Eller andre af deres scrubs?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bangstyle Shampoo+Balsam (Volumizing, Smoothing og Hydrating)