Fødselsdags Rabatkoder

Søger du billige OPI Neglelakker? – Så kig med her.

Klik her, for at komme til Mimaado.dk

Jeg blev simpelthen nødt til at dele det her med jer!

Jeg surfer rund på nettet, kigger lidt i forskellige webshops, da jeg ser denne rabatkode: 50for100 som gælder til webshoppen www.mimaado.dk. Det er simpelt. Du køber for 100 kr. og betaler med 50. Super tilbud ikke? Sådan noget kan jeg slet ikke stå for, så jeg skulle da lige kigge deres produkter igennem. Deres produkter er ret billige, OPI negelakkerne koster 39 kr. derinde! Jeg ledte og ledte efter noget der lige faldt mig i øjnene, og jeg var faktisk lige ved at gå ud af siden igen da jeg så det.

OPI Bland selv neglelakker, 3 stk. for 100 kr. 

Klik her for at komme til tilbudet

Det tilbud i sig selv er fantastisk!

Med et tilbud vil en neglelak koste 33 kr. pr. styk! det er ret billigt hvis du spørg mig, og der er er bredt udvalg, men så kom jeg jo i tanke om rabatkoden.

50 kr. for 3 negleakker! Det er 16 kr. pr. styk, og jeg vil lige minde jer om at en neglelak fra OPI normalt koster 125 kr.

Dette er hvad jeg ville kalde et super tilbud. PS. rabatkoden virker!

Fragt koster 25 kr, men det er da lige til at overkomme, og så får du en prøveperiode på 30 dage, hvorefter man skal betale 89 kr. (eller melde sig ud inden). Det er super nemt, man kan jo bare blive medlem, og så melde sig ud igen når pakken er ankommet.

Håber indlægget inspirerede jer!

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags Rabatkoder