Først primer, så pudder... Virker det?

Smart Microfiber System Soft Wipe

Jeg kan ikke rigtig finde nogen anmeldelser af dette produkt, så nu laver  jeg en.

Jeg har idag været i Normal, og fået købt mig sådan en “Soft Wipe Cleanser” her, og jeg har nu prøvet den af.

Smart Microfiber System Soft Wipe, kan købes i Normal for 16 kr pr. styk.

Billede fra nettet

“The lightweight soft wipe is the optimal cleanser. it both cleans and peels your skin gently, and you dont need to add any chemical cleansers. Your skin will look and feel great.” – ifølge forsiden af produktet.

Og på bagsiden

“Rensekluden er fremstillet af ultrafine fibre, der er finere end solke og renser og peeler huden nænsomt og i dybden uden brug af kemiske rensemidler. Rensekluden genopfrisker huden og giver den en flot glød, fordi den fjerner døde hudceller.” – ifølge bagsiden af produktet.

Mit eget billede

Mit eget billede

Også mit eget billede

Også mit eget billede

Lyder det ikke spændende? Konsistensen: “kluden” er meget blød, jeg vil dog ikke påstå at den er blødere end silke, men blød er den dog, og så er den lyserød. Fremgangsmåde: i instruktionerne står der, at man skal putte den i varmt vand, vride den, og så kan man selv vælge om man vil bruge en cleanser. Der står ikke hvordan man skal bruge den som sådan, så jeg kom min cleanser på ansigtet og kørte kluden rundt i det. Resultat: Kan vidst ikke mærke foreskel, men det er rart og blødt. Kan ikke mærke foreskellen på at bruge sine hænder, og denne klud men jeg vil fortsat teste den og se om der kommer nogen forandringer.

opdatering: Den er ikke nær så dybde rensende og exfolierende som fx. Dermalogicas face brush (se anmeldelse her ), men den er stadig mere rensende end ved brug af hænderne. Hvis du ikke har alverdens penge at brænde af på et sådan produkt, er dette er god løsning, for den virker, og er nem at holde ren og bakteriefri.

XO AnnaRose 

 

 

 

AnnaRose
   

2

  • Dorthe

    Fedt at du har lavet en anmeldelse af denne. Jeg overvejer at købe den nemlig. Har du fået testet den mere? ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ja, den er god for de få penge man bruger på den, og nem at holde ren, men den exfolierer og renser ikke så meget i dybden, som fx. en face brush gør. men den gør da mere, end hvis du bruger hænderne. jeg er glad for købet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Først primer, så pudder... Virker det?