Et hurtigt tip... Concealer som øjenskygge primer

Shills Deep Cleansing Black Mask

“Vi vil alle sammen gerne have den perfekte og helt rene hud, men det er et meget lille fåtal, der rent faktisk er velsignet med den. Heldigvis er der meget du kan gøre selv, og en af de ting du kan gøre, er at sørge for fjerne urenhederne i huden. Der er mange måder, at gøre dette på, og en af de absolut mest effektive er ved at bruge en maske, der intensivt fjerner urenhederne og efterladen huden renere og sundere.

Hvis du har problemer med uren- eller fedtet hud, bumser og hudorme er en black mask fra Shills det helt rigtige valg for dig. Den sorte ansigtsmaske fjerner effektivt alle urenheder, som den trækker ud af dit ansigt, når du fjerner masken. Masken arbejder sig dybt ind i porerne og får fat i urenheder der ellers ikke er mulige at fjerne. På blot lidt over et kvarter får din hud helt nyt liv, og du kan med det samme mærke, hvordan masken har gjort sit arbejde.” – BellaBellacci.dk

Køb den her

Shills Deep Cleansing Black Mask, kan købes på Luxplus.dk til 19 kr. (det er billigt!) for 50 ml.

Dette lyder som et vidunder produkt, gør det ikke? Det er der også mange der påstår det er. Det siges at være den originale, og bedste af denne slags black masks, og det er sikkert rigtigt nok. På forsiden står der “Deep Cleansing peel off mask removes dulling surface cells and impurities while vitamins and plant extract soften the skin to restore a youthful glow.” og det er egentlig rigtigt nok. Den fjerner de døde hudceller fra din hud og giver dig en frisk glød, efter min mening.

CIMG0001

 

CIMG0001

Konsistens: Konsistensen er sort og klistret, men når den er tør er det som en sort plastik. Duften: den har en meget, meget svag duft af noget sødt, lidt slik agtigt. Det er ikke en duft du vil opfange, medmindre du virkelig prøver. Applikation: du vasker dit ansigt, og putter et, ikke tyndt lag, men heller ikke tykt lag, af produktet på din hud. Jeg sørger for at gnide produktet ind i huden, ligesom med en facewash, men det er nok smag og behag. Du kan også bare komme det i ansigtet, uden og gøre noget yderligere, og bare lade det tørre. Det skal tørre i ca. 25 min. og så har du en maske af plastik, føles det som. Du vil ikke have så meget mimik i ansigtet, når det er tørt, da det strammer din hud op. Når du tager asken af igen, skal du være sikker på at den er tør i hele ansigtet. Det kan godt gøre ondt, når man tager masken af igen, da den jo er helt inde i dine porer, for at tage skidtet ud. Resultat: Du skal ikke bruge denne maske, hvis du har sensitiv hud. Det kan gøre ondt når man tager masken af igen, men din hud føles mere ren, og frisk når masken er kommet af. Jeg syntes personligt, at den ikke fjerner så mange hudorme, den fjerner mere de små hår på dit ansigt. Man kan se på det stykke af masken man har taget af, hvad den har revet med ud. Jeg syntes den gør arbejdet bagester nemmere, og lader produkterne du bruger, komme mere i dybden i hin hud, så de kan virke bedre.

Jeg er glad for denne black mask og vil helt sikkert købe den igen.

Har du prøvet dette produkt? hvad syntes du om det?

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hurtigt tip... Concealer som øjenskygge primer