Første dag med Derma Rolleren! (Dagbog Edition)

See By Chloe Eau De Parfum

Jeg købte denne parfume, da jeg var i London sidste år. En parfume er en god souvenir (syntes jeg selv), for man kommer til at forbinde duften med landet/stedet som man har fået den fra, og jeg fik denne parfume om efteråret, så jeg forbinder See By Chloe med efterår i London. Hvilket egentlig er sjovt, da parfumen dufter af æbler, som jeg også forbinder med efterår. Nå, men jeg syntes at See By Chloe, dufter af  æble, blomster (æbleblomster?), jasmin og noget andet sødt. Jeg syntes den dufter rigtig meget af æble, men det er flere gange sket, at andre ikke kan dufte æblerne, men kun blomsterne. Underligt… Dette er en super parfume om sommeren (hvis det ikke er for varmt, jeg kan ikke lide at gå med parfumer der er virkelig søde når det er alt for varmt), og om efteråret, på grund af æbleduften og jasminduften. NOTE: jeg sværger… den dufter så sødt, at der efter 10 min. Efter jeg havde sprayet, fløj en dronningebi ind på mit værelse.

Hvad syntes du den dufter af?

Jeg har See By Chloe i 75 ml.(den største), og jeg fik den til en god pris i Boozt i London.

“The composition opens with fresh notes of bergamot, apple blossom and leads to floral heart of jasmine and ylang-ylang. Its base is soft vanilla – musky with additional sandalwood accords.” – Udsagn fra Fragrantica.

See By Chole Eau De Parfum

See By Chole Eau De Parfum

I får lige reklamen med på vejen.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag med Derma Rolleren! (Dagbog Edition)