Yves Rocher Comme Une Evidence L'extrait de Parfum

Schwarzkopf Gliss Total Repair Balsamspray

Scharzkopf Gliss Total Repair Balsamspray, koster 40 kr i matas, for 200 ml. 

køb den her.

Det her er et nyt produkt for mig, selvom det ikke er et ny produkt for mange andre. Jeg har aldrig prøvet en balsamspray før nu, og jeg tror heller at den fungerer som balsamspray for mig. Mit hår er ret nemt at rede igennem i forvejen, men den skulle prøves. Den har 19 ingredienser, som skal hjælpe på hårets styrke og skadet hår, og en af dem er keratin. Den er til tørt hår, og det er et leave-in produkt, som du ryster, hvorefter du sprayer det rundt omkring i længderne.

Resultatet:

Jeg ved ikke om den gjorde mit hår lettere at rede ud, men jeg vil sige at den fungere lidt ligesom en hårolie (hvilket jeg elsker!),  og gør mit hår mere glansfuldt og det ser mindre ødelagt ud. Jeg vil elske at bruge den som hårolie, men balsam kan den vidst også fungere som (bare ikke lige ved mig). Det har en fin duft, som sidder fast i håret. Det er ikke en helt let, og luftig duft, den er lidt tung, så det skal man lige tænke på før man bruger den, sammen med parfume. Jeg er tilfreds, og så koster den jo ikke kassen.

“Gliss Total Repair Balsamspray påføres direkte i fugtigt hår og skal ikke skylles ud. Den gør håret blødt samt let at rede ud, og er perfekt til hår, der er tørt eller skadet.
Er håret meget tørt og skadet, kan man både bruge almindelig balsam og derefter Balsamspray for at give optimal pleje.” – udsagn fra Matas hjemmeside.

CIMG0001

Har du prøvet dette produkt? Hvad syntes du om det?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Comme Une Evidence L'extrait de Parfum