HairOutlet

Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Liquid Oil Conditioner

Schwarzkopf BC Oil Miracle Liquid Oil Conditioner, indeholder 150 ml. og kan købes HER for 89 kr. (tilbudspris) originalpris er 179 kr.

“Leave-in conditioner på spray! Giver hået en masse pleje og næring og indeholder det populære argan oil. Conditioneren er en 2-fase sprayconditioner der kombinerer den glansfulde effekt med en klar plejefase, der giver håret fugt samtidig med at håret bliver udglattet.” – HairOutlet.dk

13706334_1133553600024581_101344134_n

Jeg er vild med hårprodukter der indeholder olier, specielt den populære argan olie er en af mine favoritter. (læs mit indlæg om de mange fordele ved arganolie HER) Denne sprayconditioner er perfet til alle typer hår, ligefra fe hår der mangler volume og tekstur til en afro i mangel på fugt og shine.

Konsistens: Produktet indeholder to olier (dette er et gæt) en gennemsigtig og en gylden orange olie. Det er ikke den tykkeste olie jeg har oplevet, den virker ærligt talt en smule vandet. Duft: Denne sprayconditioner har ikke en særlig stærk duft (i hvert fald ikke i forhold til andre hår produkter), jeg vil ikke påstå at den har den originale argan olie duft, men duften af olie er der, blot blandet med en duft af meget dyr shampoo (hvis du ved hvad jeg mener). Applikation: De to olier i produktet rystes sammen til en gul masse før produktet sprayes i længderne, og så er håret klar til at blive redt igennem eller hvad man nu er til. Resultat: Resultatet er et glansfuldt, blødt hår der er nemt at rede ud. Jeg bruger ofte sådanne olier, til at fremhæve mine naturlige krøller, og det fungerer perfekt med denne spray (fugten fra olierne gør mine krøller lettere at håndtere, og giver dem et smukt shine, mens man får et blødt og lækkert hår ud af det). Jeg vil ikke nødvendigvis sige at denne spray glatter håret, men fugten fra olien kan få håret til at virke mere glat. Den kan klart anbefales!

EFTER Applikation

EFTER Applikation

FØR Applikation

FØR Applikation

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HairOutlet