Søger du billige OPI Neglelakker? - Så kig med her.

Roberto Cavalli Eau de Parfum For Women

12192951_988494174530525_1064620703_o

Min Roberto Cavalli Eau  de Parfum For Women, er 50 ml. og har kostet 379 kr. for parfumen og en bodylotion. 

Køb den her

I sandhed en smuk parfume – både udenpå og indeni. 

Det her, er hvad jeg vil kalde en rigtig kvindes parfume. Den er sexet, men alligevel sofistikeret. Der er nogle der vil mene, at denne parfume er lidt gammeldags, og er noget ens bedstemor ville gå med, men det syntes jeg ikke. Det her er en duft, som jeg mest bruger om efteråret eller vinteren, om aftenen når jeg skal til fest. Den giver mig lyst til at klæde mig glamourøst på, og male byen rød. Man føler sig, for mit vedkommende, også ret sexet når man har den på, og den dufter ekstra intenst i koldere vejr.

Jeg købte denne parfume, mest fordi den havde verdens flotteste flakon, men jeg kunne også godt lide den måde, folket på Fragrantica.com havde beskrevet den. Det er en pynte genstand i sig selv, så hvis duften ikke lige rammer, så er den også fin bare at have stående til pynt på makeupbordet eller hvad man nu lige kunne tænke sig.

Duften passer, fantastisk til farvevalget! Den gyldne farve, blandet med dyre print, sender et signal om at den både er sofistikeret, og ung på samme tid. Den er ret tidløs hvis du spørg mig, den kunne ligeså godt have blevet opfundet for hundrede år siden, som om 10 år. Duften af orange blomst, tonka bønner, og vanilje er dem jeg lægger mest mærke til, de andre ingredienser har jeg ikke rigtig opfattet.

“Roberto Cavalli launched a new fragrance in 2012, simply named Roberto Cavalli Eau de Parfum. It is created for women who want to be noticed and who prefer to wear Cavalli animal print dresses.

The fragrance is an intense oriental – floral and is based on notes of orange blossom, symbolizing Italian femininity, sensuality and extravagance. There are also ambery – oriental nuances of benzoin, pink pepper, tonka and vanilla. The composition is developed by Louise Turner of Givaudan.

Model and actress Elisa Sednaoui is the muse of this fragrance. The bottle is round topped with a tiara – shaped stopper containing the designer’s initials. Golden shades and leopard print decorate the bottle design and packaging.” – Fragrantica.com

I får også lige reklamen for parfumen:

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søger du billige OPI Neglelakker? - Så kig med her.