TRESemmé Oleo Radiance Collection

Rituals T’ai Chi Foaming Shower Gel Sensation

Magasin var så søde at sponsorere, Rituals T’ai Chi Foaming Shower Gel Sentation, til bloggertræffet, som foregik i Odense i lørdags. Tak til Magasin.

Ancient Tao philosophy focuses on balancing yin and yang, bringing peace and tranquility to your bussy life. – Bagsiden af produktet

Køb den her

Rituals T’ai Chi Foaming Shower Gel Sensation, koster 75 kr. og indeholder 200 ml. 

20151104_191431-1

Jeg havde aldrig prøvet en shower gel, som blev til en mousse før, så det var lidt af en oplevelse for mig at prøve dette produkt. Jeg plejer, ligefrem at øse shower gel, ud over min badesvamp fra The Body Shop, men ikke med denne shower gel. Jeg skulle kun trykke en smule gel ud, og så forvandlede det sig til det blødeste, mest velduftende, hvide skum. Det er helt underholdende at overvære processen, først kommer der en klat gel ud, og langsomt skummer det op, og bliver til en 3 gange større, klat mælehvidt skum. Hvis man massere skummet ud på tør hud, bliver det til en slags tyk creme, men med våd hud bliver det helt tyndt, men stadig ret cremet log lækkert. Duften, ville jeg mene er lotus og jasmin, men jeg kan jo tage fejl. På flakonen står der nemlig White Lotus and Yi Yi Ren (er Yi Yi Ren grøn te?). Duften hænger fast i noget tid efter badet, jeg kunne stadig dufte den, da jeg lagde mig til at sove. Efter badet, følte jeg mig ren, og velduftene, jeg føler mig altid mest ren, når jeg har brugt et reneprodukt på kroppen, i badet.

Skummende shower gel sensation baseret på de økologiske ingredienser hvid lotus og grøn te. På grund af den selvrensende egenskaber er hvid lotus et symbol på renhed mens den kraftfulde antioxidant grøn te har en stærk beroligende virkning. – Magasins Hjemmeside.

Efter at det er skummet op

Efter at det er skummet op

Super god shower gel, og en sjov oplevelse i badet.

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRESemmé Oleo Radiance Collection