Nudestick lip+Cheeck Pencil Satan

Rimmel Wake Me Up Concealer 010 Ivory

Rimmel Wake Me Up Concealer, i farven 010 Ivory, koster 70 kr. for 7 ml. på Matas.dk

20160109_154753-120160109_154636-1

Køb den HER

Denne concealer bruger jeg rundt om øjnene. Under øjnene, som… ja, concealer? for at dække alle de mørke rander, og lade som om jeg har fået nok søvn. Over øjnene som primer, og base til øjenskygge. Det her er en meget let concealer, den er meget flydende og så indeholder den glimmer? Det må være det de mener med radiant glow. Glimmer. Er ikke helt sikker på hvordan jeg har det med det glimmer, men det er okay, når jeg alligevel har glimmer øjenskygge på. Jeg kommer altid pudder, både under og ovenpå øjet, for et holdbart resultat. Den holder i lang tid og man går igennem dagen, mens man ser frisk ud. Det eneste problem med denne concealer, er at den sætter sig i de fine linjer under øjet, så den skal blandes godt på huden, for ikke at sætte sig. Jeg har faktisk ikke prøvet denne concealer på urenheder, men der står at den er full coverage, og vil fuldstændig dække urenheder. Dette udsagn tvivler jeg på. Hvis man læser hvad Matas skriver om produktet, ser man tydeligt at det er beregnet til under øjnene. Og selve navnet, wake me up? Det bliver ikke mere tydeligt.

Med styrkende og beskyttende C- og E-vitamin. Den cremede og lette konsistens dækker nemt og hurtigt mørke rande, misfarvninger og andre skavanker. Concealeren illuminerer huden, og resultatet er friskere øjenomgivelser med klar udstråling. – Matas.dk

Uden concealer

Uden concealer

igang med concealer

igang med concealer

Med concealer

Med concealer

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudestick lip+Cheeck Pencil Satan