M.A.C Prep+Prime Fix+ Anmeldelse

Rimmel Stay Matte (Primer+Pudder) Anmeldelse

(For English, click here)

Rimmel er et Britisk mærke, der bland andet er kendt for at have opfundet den morderne mascara, men det er ikke deres mascaraer jeg vil fortælle om idag, det er deres Stay Matte linje.

jeg har to produkter fra Stay Matte linjen, deres Stay Matte Primer 003 til 70 kr. for 30 ml. i Matas, og Stay Matte long lasting pressed powder, i 006 warm beige til 60 kr. for 14 g. i Matas.

Jeg har hørt utallige Beauty Guruer tale positivt om denne linje fri rimmel, og det har da i den grad påvirket mig til at købe disse to produkter. og jeg er glad for at have gjort det.

Lad os starte med primeren. Rimmels stay matte primer siges at kunne holde en mat i op til 8 timer, og få dine pore til at virke mindre. “Skin-perfecting primer can be worn alone, under makeup or on top to create a perfect matte complexion. Controls shine for up to 8 hours. Ultra lightweight formula minimises the apperance of pores”- ifølge bagsiden af produktet. Konsistensen: Selve produktet er hvidt, og føles mest som en creme når man kommer den på, jeg har før brugt primere, der havde en meget mere silikone agtig formel. Fremgangsmåden: Man skal ikke brug mere end en dråbe eller to, før man får dækket ansigtet i et tyndt, tyndt lag ( hvis laget er for tykt, får man ikke den optimale virkning af produktet, dette gælder de fleste primere) det føles som et tyndt lag creme på ansigtet, men det tørrer meget hurtigt ind, og bliver en glat base på din huden. Resultatet: Min hud blev helt klart mat, men jeg så ingen formindskning af mine porer. Jeg vil påstå at produktet virker godt, for min makeup holdt længere på end den gør uden primer, men olien hobede sig dog op efter nogle timer, men holdt dog en time eller to ekstra, i forhold til hvad det ellers ville. godt job rimmel, helt klart pengene værd.

Rimmel Stay Matte Primer

Rimmel Stay Matte Primer

Rimmel Stay Matte Primer, prøvet på hånden

Rimmel Stay Matte Primer, prøvet på hånden

Pudderen. Konsistensen: er meget lys (ligesom mig), og meget kompakt. Man skal dog ikke være bange for at pudderbørsten ikke kan få produktet på sig, da (i hvert fald min) opfanger så meget produkt, at jeg bliver nødt til at banke lidt af pudderet af igen, men det ville jeg generelt anbefale, for at man ikke kommer til at ligne en kage i ansigtet. “Up to 5 hours natural shine control with natural minerals. Helps minimise the apperance of pores.” – siger bagsiden af produktet. nu har jeg ikke prøvet pudderen uden primeren, men jeg vil mene at pudderen, kan holde hvad den lover. Resultatet: Man bliver ikke ligeså hurtigt olieret, når man har denne pudder på, og det kan godt passe at den holder i de omkring 5 timer på mig også, og jeg har tildens til olieret hud. man skal dog bruge en let hånd når man påfører produktet, og man skal passe på med ikke at have for tør hud, ellers kan det godt lægge sig i flager på huden, og det er der ikke nogen der vil have. Det skal lige siges at begge produkter er beregnet til olieret eller kombineret hud, så det er til dem jeg vil anbefale disse to produkter til.

Rimmel Stay Matte Pudder

Rimmel Stay Matte Pudder

Rimmel Stay Matte pudder, prøvet på finger

Rimmel Stay Matte pudder, prøvet på finger

Jeg er yderst tilfreds med begge produkter, og kunne godt finde på at købe mere fra Stay Matte linjen, jeg ved der både er foundation og BB creme, som skulle være gode!

Håber du havde nytte af denne anmeldelse, hvad syntes du om disse to produkter?

Annarose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M.A.C Prep+Prime Fix+ Anmeldelse