NIP+FAB Produkter - Shopping

Rimmel Moisture Renew Lipstick 720

Rimmel London Moisture Renew Lipstick, i farven 720 Notting Hill Nude, koster 80 kr. for 4 g. i Matas.

Jeg er vild med denne læbestift kollektion! Dem jeg har prøvet fra kollektionen, er super pigmenterede, samt behagelige og fugtgivende for læberne. De har nogle rigtig gode Nude farver, som de fleste ville kunne bære, og så skader det heller ikke at vide at læbestifterne er fyldt med vitaminer og SPF. Jeg er vild med de fleste af dem, og skal helt sikkert have skaffet nogle flere – når jeg får råd.

Se min anmeldelse af Rimmel Moisture Renew 125 HER

Mine læber, uden læbestiften.

Mine læber, uden læbestiften.

Mine læber, med læbestiften.

Mine læber, med læbestiften.

Denne Rimmel Moisture Renew, i farven Notting Hill Nude, er super rar på læberne. Den tilfører en del fugt, og læberne føles ikke tørre mens man har læbestiften på. Fugten forsvinder lidt efter 1-2 timer, og derfra går læbestiftens pigmentering også lidt nedad, men med en så dejlig fugtende læbestift som denne, kan man godt holde ud at genopfriske læbestiften i ny og næ. Jeg syntes personligt at det er en farve alle hudtoner, og hudfarver ville kunne bære. Det er som sagt en Nude farve, men jeg kommer til at tænke på ordet abrikos, når jeg nær studerer farven helt tæt på. Ved ikke hvorfor, det gør jeg bare. Denne læbestift, er en varm tonet/brunlig hudfarve, uden glimmer, og med en cremet finish. Den har en anelse orange undetone, samtidig med at fugten giver den et lidt koldt skær – ved godt det lyder lidt forvirrende, men det er sådan jeg ser den.

Jeg har kun én klage/fejl ved denne læbestift, den kommer meget let på tænderne, hvis du putter et tykkere lag læbestift på. Dette problem oplever jeg ikke med de fleste andre læbestifter, heller ikke farven 125, fra samme kollektion.

Moisture Renew Lipstick er en cremet og blød læbestift med høj farveintensitet.
Den fugtgivende formel indeholder A-, C- og E-vitamin samt SPF 20. – Matas.com

20160102_125719-120160102_124204-120160102_124153-1

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NIP+FAB Produkter - Shopping