Redken hår produkter

Rimmel Moisture Renew Lipstick 125

Køb den HER

Rimmel London Moisture Renew Lipstick, i farven 125 To Nude Or Not To Nude? og koster 80 kr. i Matas, for 4 g. 

uden læbestift

uden læbestift

Med læbstift

Med læbestift

 

Det her er blevet en af mine yndlings læbestifter. Den har en fantastik formel, der gør at den ikke føles indtørret på læberne, heller ikke efter den har siddet på, i nogle timer, jeg har heller ikke oplevet at den er kommet på tænderne, eller har bevæget sig væk fra munden eller noget. Jeg er virkelig imponeret. Det er ikke en helt naturlig farve, da den har et metallisk skær men det gør den bare Art Deco, og det er jeg faktisk ret vild med. Når solen ikke rammer den, kan skæret ændre sig fra hvid-metallisk til en smule lilla-metallisk, men virkelig ikke meget, og skæret forsvinder ikke, så dine læber ser stadig sunde ud. Det er ikke en læbestift der holder hele dagen, det kan man heller ikke forvente, når den føles som læbepomade, på læberne, men den holder nogle timer og det er det. Når den er gået af, efterlader den en anelse metallisk glimmer, men du skal nær studere dine læber for at se det.

Da jeg købte den, var jeg på jagt efter en “nude” læbestift, som matchede min naturlige læbefarve, altså en “my lips, but better” læbestift. Jeg var både i Matas og Magasin, men der var aldrig helt nogle der matchede nok til min smag. Tilsidst gik jeg i Matas igen, for lige at kigge en sidste gang, inden jeg ville give op. Jeg havde egentlig kigget på den før, men det var jo ikke en 100% naturligt udseende læbestift, så jeg havde ikke rigtigt tænkt over den  som en mulighed, men nu stod jeg jo der, den var det tætteste jeg var kommet på perfektion, og så er navnet også bare det sødesete ever. Jeg blev nødt til at købe den, og det er jeg glad for at jeg gjorde, specielt da den passer så godt her til vinter månederne. Jeg leder stadig efter “my one true nude” læbestift.

Ny formulering med A-, C- og E-vitamin, som indhyller læberne i ren, intens farve og masser af fugt.

Ultra letvægtslæbestift, som er behagelig at have på hele dagen – med SPF 20 UV beskyttelse.

Fås i en regnbue af farver. – dk.Rimmellondon.com

Note: farven virker mørkere i tuben, end på læberne, og man kan ikke stole på billedet på Matas hjemmeside, der ser læbestiften helt mat og neutral ud.

12269083_997922513587691_2143917130_o 12279569_997922273587715_50716993_o 12290524_997921770254432_1892719079_o

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redken hår produkter