Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick 32 Rose Cocktail

Rimmel Match Perfection 010 Ivory

Rimmel Match Perfection concealer i farven 010 Ivory, koster 70 kr. for 7 ml. på Matas.dk

20160109_144128-1

Køb den HER

Åh ha, man burde virkelig ikke tage billeder af sin hud så close-up, som jeg lige har gjort, men jeg har gjort det for jer. Jeg har foundation på i forvejen, så det er derfor det ser ujævnt ud. jeg gentager, man skal ikke se det så close-up, men det ser fantastisk ud på lang afstand.

Match Perfection Concealer indeholder Smart Tone teknologi, som efterligner hudens egen tone og struktur, og blå safir pigmenter, som giver huden en friskere farve. – Matas.dk

Jeg er glad for denne her Concealer, den lover godt nok at være en 2-i-1 concealer (concealer og highlighter), men jeg syntes ikke den highlighter noget. Den tilpasser sig hudens farve rigtig fint, jeg prøver jo en masse foundations, og den matcher dem alle, hvilket er super. Den ryger ikke bare af i løbet af dagen, jeg kommer ofte hjem, og ser at min concealer sidder som jeg efterlod den. Jeg er super tilfreds med denne concealer. Jeg er meget tilfreds med dækningen, den gør helt sikkert at mit ansigt/urenheder ikke ser røde ud, hvilket vil sige at den gør hvad den skal. Jeg er ikke ligfrem lykkelig for applikatoren, man kan ikke helt styre hvor meget der kommer ud, og man spilder en mase produkt. Jeg syntes concealeren er god til at kopiere ens hudfarve og tone. Jeg bruger denne concealer, næsten hver dag.

Ingen Concealer

Ingen Concealer

Concealer på, ikke blandet

Concealer på, ikke blandet

Concealer på, blandet

Concealer på, blandet

Sådan, ikke så close-up

Sådan, ikke så close-up

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick 32 Rose Cocktail