Rimmel Match Perfection 010 Ivory

Rimmel BB Cream 9-in-1 100 Light

Rimmel 9-in-1 BB Cream 100 Light, koster 70 kr. for 30 ml. på Matas.dk

Køb den HER

Jeg syntes denne her BB Cream virkede ret interessant, en dag da jeg stod i Matas. Den lover en hel del, og den matchende primer skulle være en super primer. Jeg blev nødt til at købe den. Det var et sats, da der ikke var en tester tilgængelig i den butik, og der var kun én af disse BB creame i farven light tilbage på hylden. Det er ikke altid farven matcher mig, når den lyseste farve er lys/light, det gjorde denne her så heller ikke. som man kan se på nedstående billeder, har min hals en gul undertone, så til sommer kommer denne BB Cream sikker til at passe perfekt, men her til vinter er den alt for mørk og gul. Billedet gør den godt nok også lidt mere gul end i virkeligheden. På billedet er det næsten Karry gul, i virkeligheden er det mere ovre i beige, og mere kold tonet i det. Varmen fra huden, vil med tiden også gøre den mere smooth, og ligne mere hud, man skal dog passe på med ikke at komme for meget på, ellers bliver det klumpet. Den sætter sig ikke i de fine linjer. Det er faktisk svært at finde foundations/BB creams med gule undertoner, de er ofte rosa her i norden då hvis du er mørkere end mig, men også har en gul undetone, så tjek den ud.

Den påstår at være en vidundercreme, lad os lige køre de punkter den påstår igennem:

Primer: Denne BB Cream holder i lang tid, og det skyldes sikkert den indbyggede primer.

Fugter huden: Huden føles ikke tør, som en matterende foundation/BB cream vill gøre.

Minimerer porer: Jeg syntes faktisk mine porer er ser mindre ud, specielt på næsen.

SPF 25: Jeg er altid glad, når der er indbygget solfaktor i mine produkter. Selvom der er solfaktor i denne BB Cream, ser huden ikke fedtet ud.

fungerer som concealer: Den er ikke meget mere dækkende end andre BB creams jeg har prøvet, men den dækker da mine urenheder pænt godt (ville alligevel bruge en rigtig concealer, for at være på den sikre side)

Fungerer som foundation: Den fungerer som en foundation, og den er ligeså dækkende som mange foundations jeg har prøvet.

Blødgør huden: Min hud føles fugtet og blød.

Matterer: Selvom huden ikke er fuldstændig mat, er den heller ikke skinnede. Jeg er ret imponeret over, den “sund hud” effekt den giver.

Giver udstråling: Huden ser sund ud, som om man har drukket alt sit vand. Den er ikke særlig skinnende, eller dewy, bare en naturlig “sund” glød.

Rimmel BB Cream er en 9-i-1 vidundercreme.
De bedste egenskaber fra hudpleje og makeup forenet i ét produkt. Det gør det dejligt nemt at trylle en uensartet hudtone med synlige porer og trist udstråling om til en smuk, ensartet og strålende hud. Rimmels BB Cream perfektionerer huden ved at sætte ind på hele 9 områder:
1. Fungerer som primer
2. Fugter huden
3. Minimerer porer
4. Beskytter huden med SPF 25
5. Dækker som en letvægts concealer
6. Ensarter som en foundation
7. Blødgør huden
8. Matterer
9. Tilfører huden en klar og levende udstråling – Matas.dk

Det er virkelig en vidunder creme, ville bare ønske den var i min farve… :-/

20160109_140405-1 20160109_140630-1

Uden BB Cream

Uden BB Cream

Med BB Cream

Med BB Cream

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Match Perfection 010 Ivory