Mit Sygdoms Kit

Redken hår produkter

Jeg ved endnu ikke så meget om dem, men jeg har tænkt mig at prøve nogle stykker af dem, de er trods alt kult-klassikere, og en skønheds/produkt narkoman som mig, bliver næsten nødt til at have prøvet bare lidt af mærket Redken.

Jeg prøvede igår, for første gang nogensinde, Redken Diamond Oil Masque, og jeg er simpelthen så imponeret. Min interesse er blevet vækket, og jeg er allerede på jagt efter både Diamond Oil kollektionen, og Extreme kollektionen. Indtil videre, er det billigste sted jeg har fundet dem, HairOutlet.dk.

Redken Dimond Oil Masque dufter fantastisk, men det er jo selvfølgelig ikke det bedste ved den. Det er som om den har gjort mit ellers brune hår, blankt og skinnende, med et honning gyldent skær. Mit hår blev forresten også dejlig let at rede ud, da jeg brugte masquen i stedet for balsam. Så nu er jeg hooked. Jeg giver en mere avanceret anmeldelse senere.

Jeg overvejer kraftigt at købe Redken Diamond oil shampo (300 kr. for 1000 ml.) og balsam (329 kr. for 1000 ml.) Hvorfor koster balsam altid mere end shampoo?

Find Redken Diamond Oil Kollektionen her

Redken Extreme Kollektionen, virker også som noget mit hår kunne have brug for. Shampooen koster 300 kr. for 1000 ml. og balsamen koster 329 kr. for 1000 ml.

Her er lidt information om kollektionen:

Blødgør og genopbygger, plejer beskadiget, tørt og svækket hår. Håret efterlades blødt, glansfuldt og gør det nemt at redde. Du vil opleve en utrolig skøn hårfølelse. Speciel designet til at beskytte på 3 niveauer: Proteiner giver indre styrke, ceramider forstærker skællaget, naturlige lipidier beskytter overfladen. – HairOutlet.dk

Find Redken Extreme Kollektionen her

Kender du noget til Redkens produkter?

XO AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Sygdoms Kit