Rimmel Wake Me Up Concealer 010 Ivory

Rapunzel Of Sweden Simply Tamed Mini Hårbørste

Rapunzel Of Sweden Simply Tamed Mini, koster 79 kr. på Rapunzelofsweden.dk

Køb den HER

Jeg er stor fan, af altid at have en hårbørste med på farten. Denne børste ser så speciel ud, med sine små hår, og længere plastik børster. Det er ikke en særlig blød børste, hvis du placerer håndfladen på børsten, er du lige ved at skære dig på de lange, og skarpe plastikhår. Den prøver virkelig at rede håret ud men det fungerer ikke så godt. Jeg har ikke engang tykt hår, men den formår stadig ikke at rede mit hår helt igennem. Hver gang jeg tror det er redt igennem kører jeg mine fingrer igennem håret, og finder en masse knuder og filtrer den ikke fik ramt på, så det tager noget tid at børste håret med denne børste. De gange jeg har brugt denne børste ender jeg altid med at tage en anden børste for at rede håret helt igennem. Nu har jeg jo selvfølgelig kun prøvet rejse størrelsen, men jeg tvivler på at den store kan rede mit hår bedre igennem.

Jeg er vidst ikke den største fan af denne børste, men jeg er til gengæld VILD med deres Shine Drops! (check dem ud HER)

På trods af sin lille ovale udformning, kan hårbørsten også klare dine lange extensions. Med sine lange nylonstrå og korte svinehår opfylder den tre af dine essentielle behov; at få redt håret ud, at bevare håret skinnende og at kontrollere flyvsk hår. De lange strå reder håret ud, og svinehårenes naturlige skællag transporterer olien fra hovedbunden ud i håret, hvilket giver glans og modvirker flyvsk hår. 
De nylonbelagte børstestrå er behandlet med Ionic, som er en speciel formel, der gør vanddråberne mindre og dermed håret lettere at føntørre. Denne sammensætning medvirker til at øge elasticiteten i håret, hvilket giver dig et mere livligt hår. – Raounzelofsweden.dk

20160109_125738-1 20160109_125723-1

Ikke redt

Ikke redt

Redt

Redt

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel Wake Me Up Concealer 010 Ivory