How to Get Started an Abstract

Rapunzel Of Sweden – Krøller med Beachwave Krøllejernet

Resultatet

Resultatet

Klik HER for at komme til siden med krøllejernet.

Inspirationen ramte mig pludselig, som et lyn ligefrem. Når jeg keder mig, er der så mange ubetydelige ting jeg kunne finde på at lave, men hvorfor ikke gøre noget nyttigt, og lave et indlæg om mit krøllejern?

Rapunzel Of Sweden har vidst dette krøllejern, udsolgt på deres hjemmeside, men pyt.

Rapunzel Of Sweden Beachwave Krøllejern, til  369 kr, for 25 mm tykkelse, og en tilhørende varmeregulerende handske. 

HER er et link til deres Stylingsredskaber.

Naturligt, uden brug af krøllejern

Naturligt, uden brug af krøllejern

Naturligt, uden brug af krøllejern

Naturligt, uden brug af krøllejern

Det er faktisk dejligt nemt at bruge, du deler bare håret op i 4-5  dele, og taget dem en af gangen. Der skal ikke arbejdes med ret meget hår af gangen, gerne ca. 3 cm hår af gangen. Efter jeg fik krøllet hele håret, tog jeg Shinedrops (også fra Rapunzel Of Sweden (køb dem HER)) for at få noget mere glans i håret. Jeg syntes selv det er nogle fine krøller jeg fik lavet mig. Det er ikke så tit jeg bruger det, det er også relativt nyt, men mest fordi jeg egentlig er ret tilfreds med mine egne krøller, og ikke har et behov for at krølle mit hår hver dag. Mine Naturlige krøller er mere flydende, mens dem jeg fik lavet med krøllejernet er mere kompakte, og ligner faktisk ret meget mine naturlige krøller, når de ikke er blevet redt i et par timer.

Æsken som sættet kommer i.

Æsken som sættet kommer i.

Sættet i æsken med krøllejern og handske

Sættet i æsken med krøllejern og handske

Bliver nødt til at indrømme noget… Jeg glemte at putte heatprotecter i før jeg gik igang. Ups. Men det er der jo ikke noget at gøre ved, bare det ikke sker tit, skal dit hår nok overleve. For at kompensere for dette, har jeg planer om at forkæle mit hår med en dejlig nærende maske når jeg går i bad. Så er jeg forhåbentlig tilgivet.

Krøllejernet

Krøllejernet

Den varmeregulerende handske

Den varmeregulerende handske

“Nu behøver du ikke længere tage til stranden for at få den fornemmelse.
Med Beachwave får du kontrol over krøllerne og kan nemt skabe et naturligt look, som udstråler strandstemning. Beachwave giver dig naturlige, mellemstore krøller, nemt og hurtigt. Rapunzels Beachwave Krøllejern kan med fordel bruges af dig med mellemlangt til langt hår.” – Rapunzel Of Sweden

Så nemt er det:

  1. Brug varmebeskyttende midler. Krøl kun tørt hår. 
  2. Opdel håret i sektioner. Begynd i nakken. 
  3. Rul op lok for lok, sektion for sektion, til det ønskede resultat. 

Frisørtips:
For det bedste resultat: Hav tålmodighed og vent, til dit krøllejern har opnået den rette temperatur, inden du begynder at krølle dit hår. Men pas på, at du ikke brænder hårbunden. For et mere holdbart resultat – lad krøllerne afkøle, inden du fikserer dem med hårspray, så sidder de bedre. – Rapunzel Of Sweden

Efter brug af krøllejern

Efter brug af krøllejern

Efter brug af krøllejern

Efter brug af krøllejern

Efter brug af krøllejern

Efter brug af krøllejern

Syntes faktisk også mit hår får nogle ret Beachy krøller af det krøllejern. Jeg syntes personligt, at det er et godt krøllejern, men jeg har jo heller intet at sammenligne med, har aldrig haft et krøllejern før det her, kun et glattejern. Jeg er ret godt tilfreds!

XO AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to Get Started an Abstract