Yves Rocher Tanning Set Tilbud (få produkter for 200 kr. til en værdi af 475 kr.)

Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil

Rapunzel of Sweden har været så elskværdige at sende mig deres nye hår olie med jojoba. – De sælger 2 slags hår olie, jojoba og argan hår olie.

Jeg blev glædeligt overrasket da jeg åbnede min pakke fra Rapunzel of Sweden og fandt denne hår olie, grundigt pakket ind i fint papir – desværre var papiret en anelse olieret da olien havde tabt låget under omdeling, og var begyndt at spilde de kostbare dråber på papiret (sikke et spild), men produktet var intakt og jeg var glad.

Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil

Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil

Rapunzel of Sweden Jojoba Hair Oil, koster 149 kr. for 50 ml. (køb den HER)

Hårolie som giver håret glans, fugt og pleje. Virker blødgørende og giver dit hår glans uden at gøre det tungt. Indeholder den næringsrige jojobaolje og dufter af nyvasket hår, frugt og en anelse vanilje og grønne æbler. Hårolien beskytter og kontrollerer tørt og frizzet hår og passer til alle hårtyper og extensions. Kan benyttes i både vådt og tørt hår.” – RapunzelofSweden.dk

Konsistens: Konsistensen kan ikke rigtig beskrives med andre ord end gennemsigtig og olieret. Duft: Duften er som beskrevet af firmaet, “vanilje og grønne æbler”, disse ingredienser bliver for min næse forvandlet til en utrolig sød, vanilje/slik duft, der bliver siddende i håret efter applikationen. Fremgangsmåde: Man skal ikke bruge meget, kun et par tryk på flasken, og så er der olie nok til hele håret. Olien fordeles i længderne, og jeg anbefaler ikke at komme for tæt på hovedbunden, da den hurtigt bliver fedtet. Den aller sidste/resterende olie på hænderne er dog lidt tricky at få masseret ind i håret, men det kan dog godt lade sig gøre (det er som om det sidste olie hænger ekstra godt fast på hænderne), men heldigvis vil dine hænder være bløde og velduftende efter brug. Resultat: Resultatet er blødt, skinnende hår. Som man kan se på nedstående billeder er der en tydelig forbedring i håret sundhedstilstand, mit hår skinner mere, og mine krøller er fremhævet efter bare to dråber af denne fantastiske olie. Jeg kan 100% klart anbefale olien!

EFTER brug af Jojoba Hair Oil

EFTER brug af Jojoba Hair Oil

FØR brug af Jojoba Hair Oil

FØR brug af Jojoba Hair Oil

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Tanning Set Tilbud (få produkter for 200 kr. til en værdi af 475 kr.)