Pantene Pro-V Volume And Body Shampoo Anmeldelse

Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask Anmeldelse

Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask er købt i Normal til 30 kr. for 198 ml. 

Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Maks

Pretty Face Strawberry Smoothie Mud Mask

Prøvet på papir

Prøvet på papir

Hvorfor købte jeg den? Fordi jeg var inde i byen, for at få lavet en ansigtsbehandling, og hende der lavede behandlingen anbefalte dette produkt til min hud (olieret med bumser), og prøvede den på mig. Jeg var ret imponeret over den, og prisen, så jeg gik straks over i Normal og købte den. Konsistensen er en meget lys lyserød farve, og jeg gætter på at det er mudder, da det er en muddermaske, ellers har jeg vidst misforstået noget her. Den er en smule vandet når man tværer den ud. Duften skulle være jordbær, det er det sikkert også, men jeg syntes den dufter af børne vitaminpiller. Er stadig ikke helt sikker på hvordan jeg har det med duften. Fremgangsmåden: man renser sin hud før brug, og sørger for at huden ikke er for fugtig, for ellers vil det ikke tørre ind. Derefter tager man en stor potion af produktet, og fordeler på ansigtet (man skal desværre bruge en del, ellers dækker det ikke ordenligt). Der står ikke på produktet hvor lange det skal side på, men jeg oplever at det tager 10-15 min. før det er tørt. Der er ikke beskrevet hvor ofte man skal bruge produktet. Resultatet, man kan godt mærke at den fjerne en del olie fra huden, for jeg blev simpelthen nødt til at bruge en creme for at få den genfugtet bagefter. Noget af det jeg godt kan lide ved dette produkt er, at når den sidder på kan man mærke at den går ind og gør noget ved huden, det kan godt føles lidt ubehageligt for nogen, men jeg kan meget godt lide det. Det føles lidt ligesom de lipglosser der skal gøre dine læber større, bare på din hud. Jeg er tilfreds, jeg føler at den er god for min hudtype, og måske på sigt kan hjælpe mig af med aknen.

“Pretty face strawberry smoothie mud mask, is the guilt free sweet treat you can enjoy all year around. The deep cleansing properties of mud masks can help to reduce excess facial oils, leaving your skin feeling fresh-faced and ready for the day ahead. Smelling like fresh summer strawberries. Spoil yourself and let you imagination take you to the perfect summer haven.” – Citat fra bagsiden af produktet.

Har du prøvet dette produkt? eller måske andre fra samme serie?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pantene Pro-V Volume And Body Shampoo Anmeldelse