Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream + Purity Mask

Pantene Pro-V Volume And Body Shampoo Anmeldelse

(For English, click here)

Pantene Pro-V Shampoo

Pantene Pro-V Shampoo

Jeg elsker både shampoo og balsam (og jeg har et ton), men fornyligt stødte jeg på det her fantastiske tilbud i Føtex, med en dobbel pakke af Pantenes Pro-V shampooer, for 25 kr. hvilket gør, at en shampoo har kostet 12,5 kr.! Det blev jeg bare nødt til at eje, da jeg aldrig har prøvet Pantenes shampooer og balsamer før, og jeg elsker når mine hår produktet indeholder olier! (som jeg regner med at Pro-V er) Nu indeholder sættet jo 2 shampooer, så jeg bliver nødt til at bruge en anden slags balsam, men det er også shampooen, der afgøre om håret bliver rent, efter en hårvask.

Pantene Pro-V Volume & Body Shampoo, er købt i Føtex til 25 kr. (for 2) for 250 ml. Som sagt, jeg var vild efter at prøve denne shampoo, for jeg har haft virkelig dårlig erfaring med Shampooer og balsamer der lover mig volumen, det virker aldrig. Konsistensen er meget flydende og gennemsigtig. Duften er meget mint agtig i flasken, men når den kommer i håret, bliver den mere cremet og blomstret, begge dele er fint, men jeg elsker hvis der er mint i mine produkter, men den dufter dejligt. Resultatet er positivt. Jeg syntes selv at mit hår ser mere sundt, rent og skindende ud, der var ikke meget hår på børsten efter brug, så mit hår brækkede ikke så let (måske er det blevet stærkere), og jeg syntes generelt mit hår ser sundt ud, og føles mindre tungt, efter brug. Volumen, er jeg lidt i tvivl om, for når man vil have volumen i sit hår, så børster man det op, så det får volume, men det var vidst meget normalt. Er vild med denne shampoo, men næste gang køber jeg nok en fra linjen der kan reparere mit hår i stedet, for at give det volumen.

“instant volume for your fine hair, virtually no weight” – beskrevet på bagsiden af produktet.

Godt produkt! skynd dig ned i Føtex, før tilbudet stopper!!!

AnnaRose

 

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher Sebo Végétal Zero Blemish Gel Cream + Purity Mask