See By Chloe Eau De Parfum

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage.

Jep. Navnet lyder som en spabehandling, men det er dog bare en shower gel. Men det er også en af de bedste shower gels jeg har prøvet! Jeg fandt den, for nogle måneder siden i Normal i Odense, og blev tiltrukket af dens udseende, så jeg måtte bare prøve den.

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage er købt i Normal, til omkring 20 kr. for 500 ml.

 

Konsistensen er en blå gele, med små stykker salt i (og en slags bobler, hvis man kigger godt efter). Den Dufter af hav, eller hvad jeg ville kalde for air freshner hav, hvor det lugter lidt syntetisk og sødt, men jeg er stadig vild med duften. Jeg har altid undret mig over hvordan de laver hav dufte, hvilke planter og blomsters dufte der er i? Nå men Fremgangsmåden foregår ved at du hælder den ønskede mængde på en badebloms eller hvad du nu bruger, og masserer det rund på din hud, mens det blå gele transformerer sig om til smukt, hvid skum. Resultatet er en ren og velduftende hud. Duften hænger ved i et par timer, efter brug, og de små stykker salt eksfolierende din hud, men ikke særligt meget. Jeg føler  mig altid ekstra ren efter jeg har brugt en shower gel, men denne indeholder jo lidt eksfolierende, og det syntes jeg er ekstra godt, så for tiden er dette min favorit.

“Denne unikke formel giver en behagelig eksfolierende effekt, takket være partikler af mineralsk oprindelse og efterlader huden glat. Beriget med salt fra dødehavet og aloe vera ekstrakt.” Udsagn fra bagsiden af produktet.

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage

Palmolive Thermal Spa Mineral Massage

Har du prøvet denne Shower gel, eller andre fra Thermal Spa kollektionen?

AnnaRose

AnnaRose
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

See By Chloe Eau De Parfum